Der dufter af julekrydderier i alle Halifax' køkkener, når vi igen i år inviterer inden for til julehygge og byder på vores populære julemenu med enten en klassisk eller vegetarisk juleburger.
Ekstra tilkøb: Ris á l'amande med kirsebærsauce (36 kr. per person), Braunsteins julebryg 5,6% (fra 42 kr. per person), kaffe eller sjusser til desserten (fra 26 kr. per person).
Med kartoffelmos & kryddersmør 145 kr.
Smørbagt brioche, bøf af sød kartoffel med gulerod og græskarkerner, syltede agurker, dijonnaise, rødkål med masser af julekrydderier og veggie-knas på toppen. Til den grove kartoffelmos serverer vi en kryddersmør-klat, som tilsammen danner det perfekte sidekick til din veggie-juleburger.
Med kartoffelmos & hjemmelavet, brun sovs 155 kr.
Smørbagt brioche, langtidsstegt svinefilet, syltede agurker, dijonnaise, rødkål med masser af julekrydderier og flæskesvær på toppen. Vores hjemmelavede brune sovs kan enten nydes med en god, grov kartoffelmos, eller bestillles til din burger.
På udvalgte restauranter kan du hver dag frem til kl. 16.30 fra den 21. november, kigge forbi før eller efter din juleshopping og nyde en kop gløgg og 3 lune æbleskiver med flormelis og jordbær-rabarber kompot til en samlet pris på 75 kr. Eller bestille det hver for sig.
Vores køkkenchef Frank har brygget længe på gløggen og er kommet frem til en opskrift, som både smager himmelsk og garanteret vil give dig varmen helt ud i tærerne!
Halifax' gløgg er tilberedt med rødvin, kanel, nelliker, anis, vaniljesukker, brun farin, æblesaft, hyldeblomstsaft og ikke mindre end seks slags alkohol, nemlig både portvin, cointreau, rom, vodka, snaps og brandy. Og serveres selvfølgelig med mandler og rosiner.
Jep, på Halifax.dk anvender vi også cookies. Dem bruger vi for at huske dine indstillinger, statistik mm. Når du fortsætter med at bruge websitet, går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies. Læs mere