Vejen til en god oplevelse

- sådan sikrer vi dit restaurantbesøg

På Halifax ser vi det som en del af vores samfundsansvar at gøre alt, hvad vi kan, for at mindske smittespredningen af COVID-19. Samtidig lægger det os på sinde fortsat at gøre, hvad vi er sat i verden for - nemlig at give dig en god oplevelse, når du besøger vores restauranter - og at sikre vores medabejdere et godt arbejdsmiljø.

Her på siden kan du læse mere om de mange processer, vi har sat gang i forbindelse med Covid-19 og hvordan vi sammen sikrer din restaurantoplevelse. 


Nye krav per 12. november 2021

Regeringen har fremsat en række anbefalinger for at stoppe udbredelsen af Covid-19, hvilket betyder, at kravet om fremvisning af Coronapas igen gælder, når du skal spise indendørs på Halifax' restauranter. Det gælder ikke, hvis du blot skal bestille eller afhente takeaway, men vi råder dig alligevel til at vente udenfor, indtil din mad er klar. 

Krav til fremvisning af Coronapas 

  • Du må gerne nyde mad og drikke på vores udeserveringer uden at fremvise Coronapas.
  • Spiser du indenfor på restauranten, skal du kunne fremvise et gyldigt coronapas via app eller papirer (eller alternativt; dokumentation på at du er undtaget for test og vaccination)
  • Coronapasset er gyldigt, hvis du er færdigvaccineret eller har fået første vaccinedosis for mindst 14 og højst 42 dage siden.
  • Du har også gyldigt coronapas med en negativ PCR-test, der er højst 96 timer gammel eller en hurtigtest, der er højst 72 timer gammel.
  • Tidligere smitte giver også gyldigt coronapas – men varigheden af immunitet er nedsat, så tidligere smitte fremover giver gyldigt coronapas fra 14 dage efter en positiv PCR-test til 6 måneder efter.
  • Herudover følger vi stadig de nuværende retningslinjer for at mindske smittespredning og uddanner Halifax' medarbejdere til at passe på dig og på hinanden - læs mere her nedenfor.  

Afhent takeaway uden coronapas

Vi tilbyder selvfølgelig stadig takeaway - både til selvhenter og levering. Henter du selv, må du gerne komme ind på restauranten og både bestille og afhente mad (og låne toilettet) uden at skulle fremvise Coronapas.

Få et hurtigt overblik over myndighedernes seneste tiltag HER


Bestil burgere fritter dips og andre hjemmelavede lækre sager fra vores menu til levering i københavn roskilde odense lyngby køge hvor vi leverer takeaway

Skal du hente takeaway?

Bestiller du takeaway via Halifax.dk til afhentning, vil vi bestræbe os på at have din mad færdigpakket og klar til hurtig udlevering i restauranten, når du dukker op. Vi opfordrer til, at du blot melder din ankomst, når du ankommer, og så venter på udlevering af maden på gaden, når vi har den klar. Så kommer vi ud med den til dig. Så kan vi nemlig bedre sikre god plads indendørs, til de gæster som venter på at bestille mad. Vi gør opmærksom på, at Coronavirus, ifølge Fødevarestyrelsen, ikke kan smitte gennem mad, læs mere HER
 


På halifax bliver alle tjenere klædt godt på til at håntere corona udfordringer og give dig som gæst en god og tryg oplevelse

Vores medarbejdere bliver klædt godt på!

Som samlingspunkt for mange mennesker, bærer vi et stort ansvar for at minimere spredningen af virus. Personalet er derfor instrueret i strenge retningslinjer for løbende rengøring og desinficering af fælles kontaktflader i restauranten, personlig hygiejne, kropsholdning, afstandskrav og meget mere. Kort sagt, de bliver klædt på til fremover at være mere end ’blot’ tjenere og lærer at opfatte sig selv som Halifax’ 'sikkerheds-fyrtårne', som skal sikre din restaurantoplevelse fremover - med burgere & god service i den ene hånd og desinfektion & nye retningslinjer i den anden!   


med vores digitale løsning shortcuts kan vi byde på en god og tryg restaurant oplevelse når du skal nyde din burger i københavn roskilde hillerød lyngby

Bestil og betal med din mobil

Vi har udviklet et digitalt bestillingssystem til dig og en mulighed for at bestille mad og drikke og sende bestillinger i baren eller køkkenet - direkte fra din egen mobil!

Løsningen kalder vi ShortCuts, fordi den netop fungerer som en genvej uden om fysiske menukort, betalingsterminaler og regningsbrædder, som skifter hænder mange gange i løbet af en dag. ShortCuts overflødiggør nogle af de arbejdsopgaver, som tjeneren udfører, hvilket giver dem et pusterum, som de kan bruge på at få alle gæster til at føle sig trygge og velkomne. Vi kan på den måde yde en bedre service, fordi vi har bedre tid til det essentielle.

Så bare rolig, vælger du er benytte ShortCuts går det ikke ud over den trygge oplevelse eller gode service – tværtimod. Vi har på ingen måde skåret ned på vores tjenerteams. Og der findes selvfølgelig stadig fysiske menukort på restauranten, som bliver afsprittet efter afbenyttelse. 
 


Vi hører meget gerne fra dig!

Selv med de sidste års coronahåndtering, alle vores forholdsregler, skiltning, nye oplærings-procedurer osv. er det stadig ret nyt for os at drive restauranter under Corona. Vi er nogle gamle travere i branchen, men vi er ikke ufejlbare. Derfor håber vi selvfølgelig, at du vil vise tålmodighed over for vores medarbejdere, skulle de have brug for det. Når det er sagt, så skal tingene være i orden. Så kan du finde plads til forbedringer, må du meget gerne dele din oplevelse med os på info@halifax.dk.
 

×

Jep, på Halifax.dk anvender vi også cookies. Dem bruger vi for at huske dine indstillinger, statistik mm. Når du fortsætter med at bruge websitet, går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies. Læs mere