Vejen til en god oplevelse

- sådan sikrer vi dit restaurantbesøg

På Halifax holder vi os grundigt orienterede omkring udviklingen i Covid-19 og de deraf følgende restriktioner for vores branche. Vi ser det som en del af vores samfundsansvar at gøre alt, hvad vi kan, for at mindske smittespredningen. Samtidig lægger det os på sinde fortsat at gøre, hvad vi er sat i verden for - nemlig at give dig en god oplevelse, når du besøger vores restauranter - og at sikre vores medabejdere et godt arbejdsmiljø.

Her på siden kan du læse mere om de mange processer, vi har sat gang i forbindelse med Covid-19 og hvordan vi samtidig sikrer din restaurantoplevelse. 


Nye retningslinjer per 1. februar 2021

Regeringen har i starten af februar forlænget de allerede gældende nationale restriktioner for at stoppe udbredelsen af Covid-19, hvilket også gælder en række tiltag direkte målrettet restaurationsbranchen.

Frem til den 6/4 kun åbent for takeaway

Disse tiltag betyder, at vi frem til og med den 6. april er pålagt at holde alle Halifax' 12 restauranter lukket for siddende gæster. Men vi vil fortsat, så længe det er muligt, tilbyde salg af takeaway - både til selvhenter og levering. Eneste undtagelse er vores restaurant i Larsbjørnsstræde, som midlertidigt er helt lukket. 

Yderligere restriktioner 

De allerede gældende tiltag, meldt ud den 26. oktober 2020, og som altså også løber frem til den 6. april 2021, er derudover som følger: 

  • Du skal bære mundbind i restauranten, lige så snart du ikke sidder ved et bord - dvs. også når du henter takeaway. Vores medarbejdere vil bære mundbind eller visir. 
  • Du skal opretholde vores begrænsninger i forhold til, hvor mange personer vi må opholde os i restauranten ad gangen, når du vil vente på bord eller bestille takeaway. Info herom finder du på skitltning i restauranten.  
  • Vi skal lukke kl. 22.00 på alle restauranter.
  • Herudover følger vi stadig de nuværende retningslinjer for at mindske smittespredning - læs mere her nedenfor.     

Få et hurtigt overblik over myndighedernes seneste tiltag HER


Bestil burgere fritter dips og andre hjemmelavede lækre sager fra vores menu til levering i københavn roskilde odense lyngby køge hvor vi leverer takeaway

Skal du hente takeaway?

Bestiller du takeaway via Halifax.dk til afhentning, vil vi bestræbe os på at have din mad færdigpakket og klar til hurtig udlevering i restauranten, når du dukker op. Vi opfordrer til, at du blot melder din ankomst, når du ankommer, og så venter på udlevering af maden på gaden, når vi har den klar. Så kommer vi ud med den til dig. Så kan vi nemlig bedre sikre god plads indendørs, til de gæster som venter på at bestille mad. Vi gør opmærksom på, at Coronavirus, ifølge Fødevarestyrelsen, ikke kan smitte gennem mad, læs mere HER
 


Vores medarbejdere bliver klædt godt på!

Alle medarbejdere på Halifax har, inden de sætter fod i vores restauranter, gennemgået og bestået et forløb på vores uddannelsesplatform, med fokus på, at vi ovenpå spredningen af Corona, skal følge en del nye og vigtige procedurer, som en naturlig del af vores arbejdsliv. Som samlingspunkt for mange mennesker, bærer vi et stort ansvar for at minimere spredningen af virus. Personalet er derfor instrueret i strenge retningslinjer for løbende rengøring og desinficering af fælles kontaktflader i restauranten, personlig hygiejne, kropsholdning, afstandskrav og meget mere. Kort sagt, de bliver klædt på til fremover at være mere end ’blot’ tjenere og lærer at opfatte sig selv som Halifax’ 'sikkerheds-fyrtårne', som skal sikre din restaurantoplevelse fremover - med burgere & god service i den ene hånd og desinfektion & nye retningslinjer i den anden!   


Vi sikrer dig en god og tryg restaruantoplevelse

Hjælp os med at sikre din restaurantoplevelse

Vi bærer alle et ansvar for at mindske smittespredningen på vores restauranter og derfor har vi brug for din hjælp. Lige når du træder inden for i vores restauranter, vil du blive mødt af en håndsprit – som vi gerne vil bede dig benytte, inden du går videre ind i restauranten. Derudover skal du hjælpe os med at holde passende afstand til øvrige gæster og Halifax’ medarbejdere, at holde en god håndhygiejne under hele dit besøg, at hoste og nyse i dit ærme og vigtigst af alt; Er du syg med symptomer på COVID-19? Så bliv venligst hjemme.
 


Vi hører meget gerne fra dig!

Selv med alle vores forholdsregler, skiltning, nye procedurer, ny indretning, oplæring af personalet osv. er det helt nyt for os at skulle åbne vores restauranter i en tid som denne. Vi er nogle gamle travere i branchen, men det her har vi alligevel aldrig prøvet før! Derfor håber vi selvfølgelig, at du vil vise tålmodighed over for vores medarbejdere, skulle de have brug for det. Når det er sagt, så skal tingene være i orden. Så kan du finde plads til forbedringer, må du meget gerne dele din oplevelse med os på info@halifax.dk.
 

×

Jep, på Halifax.dk anvender vi også cookies. Dem bruger vi for at huske dine indstillinger, statistik mm. Når du fortsætter med at bruge websitet, går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies. Læs mere