Coronavirus/COVID-19

Denne side vil løbende blive holdt opdateret med den nyeste info omkring ændrede åbningstider, samt de forholdsregler vi på Halifax Burgers gør os, i forbindelse med at mindste udbredelsen af coronasmitte.

Lukkede restauranter

  • Larsbjørnsstræde: Vi har per 15/3 valgt også at lukke vores restaurant i KBH K, både for inhouse-seating og afhentning af takeaway. Vi leverer dog fortsat takeaway til hele KBH, det bliver blot bragt fra én af vores øvrige restauranter i området. Flere restauranter i KBH har også fortsat åbnet for afhentning. 
  • Køge: Vi har per 13/3 valgt at lukke vores restaurant i Køge helt, pga. den nuværende situation. Både for siddende gæster og takeaway. Vi beklager ulejligheden og glæder os til at åbne igen.

Lukket for siddende gæster

Vi har per 21. marts skærpet forbeholdene for udlevering af takeaway og opfordrer alle gæster, som selv henter sin mad på vores restauranter, til blot at melde sin ankomst til en tjener - og derefter vente udenfor. Så kommer vi ud med maden til jer.

Vi har per 12. marts med øjeblikkelig virkning valgt at lukke ned for alle siddende gæster i vores restauranter med for at bakke op om den vigtigste opgave i samfundet lige nu, nemlig at mindske spredningen af Coronavirus mest muligt.

Vi benytter i stedet restauranternes arealer til at sikre mere plads til de gæster, der skal hente takeaway i vores restauranter. Det gør vi, så der bliver bedre mulighed for at holde afstand - af hensyn til jeres og vores medarbejderes sikkerhed. Du kan bestille takeaway til levering eller til afhentning på den ønskede restaurant.

Fokus på takeaway

Vi følger naturligvis alle myndighedernes forbehold i henhold til hygiejne og gør opmærksom på, at Coronavirus, ifølge Fødevarestyrelsen, ikke kan smitte gennem mad. Læs her

Bestiller du via Halifax.dk til afhentning, vil vi bestræbe os på at have din mad færdigpakket og klar til hurtig udlevering i restauranten, når du dukker op. Vi opfordrer til, at du blot melder din ankomst, når du kommer, og så venter på udlevering af maden på gaden, når vi har den klar. Så kommer vi ud med den.

Yderligere forholdsregler

Vores personale er nøje instrueret i at leve op til instruktionerne anvist af sundhedsstyrelsen. Vores fokus er at holde gang i udlevering og afhentning af mad for vores gæster længst muligt, og så længe det er forsvarligt for hhv. gæster og personale. 

 

×

Jep, på Halifax.dk anvender vi også cookies. Dem bruger vi for at huske dine indstillinger, statistik mm. Når du fortsætter med at bruge websitet, går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies. Læs mere