Vores vej til en sikker genåbning

- sådan sikrer vi dit restaurantbesøg

Vi har set frem til dagen for genåbning af vores 12 restauranter med længsel og er glade for, at vi nu igen kan slå dørene op og invitere dig og din familie og venner inden for. Men selvom vi har snart 13 års erfaring med at skabe gode rammer for dit besøg, er denne genåbning ikke blot 'business as usual' og vi har sat gang i en lang række processer, så du kan føle dig tryg ved at besøge vores restauranter - og så vores medabejdere kan føle sig trygge ved at møde på arbejde. Du kan finde erhvervstyrelsen retningslinjer for restaurantionsbranchen HER 


"Dette bord er reserveret til at holde afstand"

Vi har per 18. maj lukket for omtrent halvdelen af pladserne på vores restauranter, så vi lever op til afstandskravet om min. 1 meter mellem hvert bord/selskab, som derudover max. må bestå af 10 personer. Vores personale er instrueret i, hvor mange gæster der maksimalt må opholde sig i restauranten på samme tid jf. erhvervstyrelsens retningslinjer om 1 gæst per 2 m2, samt hvor mange gæster de maksimalt må lade vente på bord eller takeaway indendørs i vores venteområder, så det også her er muligt at holde god afstand til øvrige gæster. Vores bookingsystem er tilrettet, så vi ikke overskrider vores maks. kapacitet og derved kan begrænse mængden af gæster, der ankommer til restauranten samtidig.


Vores medarbejdere bliver klædt godt på!

Alle medarbejdere har, inden de møder på arbejde den 18. maj, gennemgået og bestået et forløb på vores uddannelsesplatform, med fokus på vores nye procedurer i forbindelse med genåbningen og med det udgangspunkt, at vi som samlingspunkt for mange mennesker, bærer et stort ansvar for at minimere spredningen af corona-virus. Personalet bliver instrueret i strenge retningslinjer for løbende rengøring og desinficering af alle fælles kontaktflader i restauranten, personlig hygiejne, kropsholdning, afstandskrav og meget mere. Kort sagt, de bliver klædt på til fremover at være mere end ’blot’ tjenere og lærer at opfatte sig selv som Halifax’ 'sikkerheds-fyrtårne', som skal sikre din restaurantoplevelse fremover - med burgere & god service i den ene hånd og desinfektion & nye retningslinjer i den anden!   


Bestil og betal med din mobil

Som en del af vores genåbningsstrategi har vi færdiggjort en gammel drøm, nemlig en digitalisering af vores bestillingssystem, som giver dig mulighed for at bestille mad og drikke fra din mobil. Løsningen kalder vi ShortCuts, fordi den netop fungerer som en genvej uden om fysiske menukort, betalingsterminaler og regningsbrædder, som skifter hænder mange gange i løbet af en dag. ShortCuts overflødiggør nogle af de arbejdsopgaver, som tjeneren udfører, hvilket giver dem et pusterum, som de kan bruge på at få alle gæster til at føle sig trygge og velkomne. Vi kan på den måde yde en bedre service, fordi vi har bedre tid til det essentielle. Så bare rolig, vælger du er benytte ShortCuts går det ikke ud over den trygge oplevelse eller gode service – tværtimod. Vi har på ingen måde skåret ned på vores tjenerteams. Og der findes selvfølgelig stadig fysiske menukort på restauranten, som bliver afsprittet efter afbenyttelse. 
 


Hjælp os med at sikre din restaurantoplevelse

Vi bærer alle et ansvar for at mindske smittespredningen på vores restauranter og derfor har vi brug for din hjælp. Lige når du træder inden for i vores restauranter, vil du blive mødt af en håndsprit – som vi gerne vil bede dig benytte, inden du går videre ind i restauranten. Derudover skal du hjælpe os med at holde passende afstand til øvrige gæster og Halifax’ medarbejdere, at holde en god håndhygiejne under hele dit besøg, at hoste og nyse i dit ærme og vigtigst af alt; Er du syg med symptomer på COVID-19? Så bliv venligst hjemme.
 

Skal du hente takeaway?

Bestiller du takeaway via Halifax.dk til afhentning, vil vi bestræbe os på at have din mad færdigpakket og klar til hurtig udlevering i restauranten, når du dukker op. Vi opfordrer til, at du blot melder din ankomst, når du ankommer, og så venter på udlevering af maden på gaden, når vi har den klar. Så kommer vi ud med den til dig. Så kan vi nemlig bedre sikre god plads indendørs, til de gæster som venter på at få anvist et bord. Vi gør opmærksom på, at Coronavirus, ifølge Fødevarestyrelsen, ikke kan smitte gennem mad, læs mere HER
 


Vi hører meget gerne fra dig!

Selv med alle vores forholdsregler, skiltning, nye procedurer, ny indretning, oplæring af personalet osv. er det helt nyt for os at skulle åbne vores restauranter i en tid som denne. Vi er nogle gamle travere i branchen, men det her har vi alligevel aldrig prøvet før! Derfor håber vi selvfølgelig, at du vil vise tålmodighed over for vores medarbejdere, skulle de have brug for det. Når det er sagt, så skal tingene være i orden. Så kan du finde plads til forbedringer, må du meget gerne dele din oplevelse med os på info@halifax.dk.
 

×

Jep, på Halifax.dk anvender vi også cookies. Dem bruger vi for at huske dine indstillinger, statistik mm. Når du fortsætter med at bruge websitet, går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies. Læs mere