Hvad enten du er til den klassiske, den krydrede, den snaskede, den veganske eller noget helt femte. Men bag hver burger ligger en stor indsats – fra rekruttering af medarbejdere over udvælgelse af råvarer til udvikling af menuer.
Halifax-historien begyndte i 2007, da vennerne Ulrich og Peter åbnede deres første burgerrestaurant på Frederiksborggade på Nørrebro. Omdrejningspunktet var lækre burgere på gode råvarer i forskellige versioner – serveret i rare og uformelle omgivelser. Og det er det sådan set fortsat. Ingen dikkedarer, men masser af ambitioner. Ulrich serverede burgerne, og Peter tilberedte dem. Det er stadig de to makkere og deres familier, der sidder ved roret på Halifax Burgers. Nu er der 11 restauranter i København, Lyngby, Hillerød, Køge og Roskilde. Og navnet? Det kommer af, at Peter og Ulrich mødte hinanden som studerende i byen Halifax i Canada.
Vi synes, at værdier som næstekærlighed, ærlighed, ordentlighed og ydmyghed er kendetegnende for os.
Og hvordan hænger det sammen med at drive burgerrestauranter? Vi gør os umage – med at lave burgere, men også med at passe på vores medarbejdere. Vi er rummelige – der skal være plads til forskellige mennesker og forskellige burgere på Halifax Burgers. Vi prøver altid at træffe det valg, der både tilgodeser smag og hensyn til verden omkring os. Og vi lytter. Til vores gæster og til hinanden.
Men faktisk vil vi allerhelst lade din oplevelse på Halifax Burgers stå forrest i stedet for at fortælle dig, hvad vi gør for at komme derhen.
Jep, på Halifax.dk anvender vi også cookies. Dem bruger vi for at huske dine indstillinger, statistik mm. Når du fortsætter med at bruge websitet, går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies. Læs mere