Kreta er vores græske version af en burger med oliventapenade, tzatiki og fetaost

Kreta

De fleste danskere kender nok til denne græske ferie-ø eller hvis ikke den, så en anden græsk perle, hvor de overdådige smagfulde græske salater eller fade med friskrørt tzaztiki indtages med et godt glas vin, i skyggen under et tussegammelt oliventræ.

Det var i hvert fald dét, vi havde i tankerne, da vi sammensatte vores Kreta, som smager fantastisk med den ferske og hvidløgskrydrede tzaztiki, salte og let bitre oliventapenade, lavet på græske kalamata oliven, og så en cremet og tyk skive fetaost, samt salat, salatløg, frisk tomat og semi-dried tomater. Er god med både veggie-bøffer, kylling og oksekød. 

×

Jep, på Halifax.dk anvender vi også cookies. Dem bruger vi for at huske dine indstillinger, statistik mm. Når du fortsætter med at bruge websitet, går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies. Læs mere