Halifax Amager

Amagerbro Torv 13

2300 København S
Tlf. 82 30 43 06

Åbningstider

  • Mandag 11:30–22:00
  • Tirsdag 11:30–22:00
  • Onsdag 11:30–22:00
  • Torsdag 11:30–22:00
  • Fredag 11:30–22:00
  • Lørdag 11:30–22:00
  • Søndag 11:30–21:00

RESERVATIONER

På Halifax behøver du ikke melde din ankomst. Langt de fleste af vores borde er nemlig reserveret til dig, der kommer uanmeldt, og vi er altid klar til at tage godt imod dig. Er I derimod 6 personer eller flere i et selskab, vil du fx holde din fødselsdag eller firmafrokost hos os på Halifax Amager, vil vi gerne reservere plads til dig og dit selskab i restauranten – på vores dæk, hvor I kan sidde lidt for jer selv. Historien om Halifax Amager

Efter to år på udkig efter gode Halifax-destinationer på Amager, åbnede vi i 2015 den syvende restaurant i rækken. Lokalet har tidligere huset et reb-slageri (før Amager Centret åbnede i 1975). Vi sætter pris på godt håndværk og har ladet lokalets historie skinne igennem i indretningens industrielle look, blandt andet gennem stål-skelettet og rebene i loftet. Restauranten på Amager har desuden en gårdhave, der er åben om sommeren, med ca. 50 forfriskende siddepladser.


Lidt praktisk info

Børn under armen? 
Der er puslebord (i Amager Centeret) og høje stole til rådighed. Du kan også tage din barnevogn med ind, men det er ikke sikkert den kan stå ved bordet.

Plads til kørestole? 
Ja! Vi har plads til kørestole i stueplan – og der er handicaptoilet i Amager Centret. Vær dog opmærksom på, at selskaber på over 7 personer oftest bliver sat til bords på 1. sal, grundet restaurantens indretning, så er du kørestolsbruger kan det være en god idé at kontakte restauranten inden dit besøg for mere info.

Parkeringsmuligheder ved Halifax Amager
Du kan parkere i Amager Centret man-lør kl. 06.45-22.30, gratis den første time, mod betaling derefter, og gratis om søndagen (07.30-22.30). Der er ind- og udkørsel via Reberbanegade og Ålandsgade. Dog er Ålandsgade ensrettet fra Holmbladsgade. Ellers findes der 63 parkeringspladser i Reberbanegade.


Ugens gang på Halifax Amager

Halifax på Amager rummer både de små, de unge og de ældre, par og selskaber, stamgæster og folk, der kommer tilfældigt forbi.

Der er rolig stemning i frokosten, hvor du kan udnytte vores frokosttilbud på alle burgere. Mellem kl. 16 og 18 er det særligt børnefamilier, som kommer og spiser voksenburgere og børneburgere. Ellers kommer de fleste gæster og spiser fra kl. 18 - men selvom der kan være en smule ventetid, er du altid velkommen til at komme ind fra gaden.  

Om lørdagen summer restauranten livligt, da flere gæster slår deres burger-besøg sammen med shopping i Amager Centret. Om søndagen kan du komme og flade ud og lade os lave mad for dig, hvis energien er lav her sidst på ugen.

Der en også del gæster, der kombinerer koncerter i Amager Bio eller Royal Arena med en burger på Halifax, ligesom vi godt kan mærke et ekstra ryk, når der bliver solet og slænget på Islands Brygge eller Amager Strandpark – om sommeren har vi en dejlig gårdhave, hvor man kan nyde sin mad sammen med solens stråler. 

Vi har ofte selskaber på Halifax Amager, og hvis I er et stort selskab, kan I fx bestille og få hele vores første sal for jer selv.

×

Jep, på Halifax.dk anvender vi også cookies. Dem bruger vi for at huske dine indstillinger, statistik mm. Når du fortsætter med at bruge websitet, går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies. Læs mere