Halifax Amager

Amagerbro Torv 13

2300 København S
Tlf. 82 30 43 06

Åbningstider

  • Mandag 11:30–21:30
  • Tirsdag 11:30–21:30
  • Onsdag 11:30–21:30
  • Torsdag 11:30–21:30
  • Fredag 11:30–22:00
  • Lørdag 11:30–22:00
  • Søndag 11:30–21:00

RESERVATIONER

Her på Amager behøver mindre selskaber ikke melde sin ankomst. Langt de fleste borde er nemlig reserveret til dig, der kommer uanmeldt. Men hvis du vil, kan du også vælge at booke bord, om I så er 2 eller 10 personer, der skal til middag, holde fødselsdag eller spise frokost over et møde. Vi lover at tage godt imod jer, hvad enten I kommer uanmeldt eller har reserveret på forhånd.Historien om Halifax Amager

Efter to år på udkig efter gode Halifax-destinationer på Amager åbnede vi i 2015 den syvende restaurant i rækken. Lokalet har tidligere huset et reb-slageri (før Amager Centret åbnede i 1975). Vi sætter pris på godt håndværk og har ladet lokalets historie skinne igennem i indretningens industrielle look, blandt andet gennem stål-skelettet og rebene i loftet. Restauranten på Amager har desuden en gårdhave, der er åben om sommeren med cirka 50 forfriskende siddepladser.


Lidt praktisk info

Børn under armen? 
Der er puslebord (i Amager Centeret) og høje stole til rådighed. Du kan også tage din barnevogn med ind, men det er ikke sikkert, den kan stå ved bordet.

Plads til kørestole? 
Ja! Vi har plads til kørestole i stueplan – og der er handicaptoilet i Amager Centret. Vær dog opmærksom på, at selskaber på over syv personer oftest bliver sat til bords på 1. sal, grundet restaurantens indretning, så er du kørestolsbruger, kan det være en god idé at kontakte restauranten inden dit besøg for mere info.

Parkeringsmuligheder ved Halifax Amager
Du kan parkere i Amager Centret man-lør kl. 06.45-22.30, gratis den første time, mod betaling derefter, og gratis om søndagen (07.30-22.30). Der er ind- og udkørsel via Reberbanegade og Ålandsgade. Dog er Ålandsgade ensrettet fra Holmbladsgade. Ellers findes der 63 parkeringspladser i Reberbanegade.


Ugens gang på Halifax Amager

Halifax Burgers på Amager rummer både de små, de unge og de ældre, par og selskaber, stamgæster og folk, der kommer tilfældigt forbi.

Der er rolig stemning i frokosten, hvor du kan benytte vores frokosttilbud på alle burgere. Mellem kl. 16 og 18 er det særligt børnefamilier, som kommer og spiser voksenburgere og børneburgere. Ellers kommer de fleste gæster og spiser fra kl. 18 - men selvom der kan være en smule ventetid, er du altid velkommen til at komme ind fra gaden.  

Om lørdagen summer restauranten livligt, da flere gæster slår deres burger-besøg sammen med shopping i Amager Centret. Om søndagen kan du komme og flade ud og lade os lave mad for dig, hvis energien er lav her sidst på ugen.

Der en også del gæster, som kombinerer koncerter i Amager Bio eller Royal Arena med en burger på Halifax Burgers, ligesom vi godt kan mærke et ekstra ryk, når der bliver solet og slænget på Islands Brygge eller Amager Strandpark. Om sommeren har vi også en dejlig gårdhave, hvor man kan nyde sin mad sammen med solens stråler. 

Vi har ofte selskaber på Halifax Burgers Amager, og hvis I er et stort selskab, kan I fx bestille og få hele vores første sal for jer selv.

×

Jep, på Halifax.dk anvender vi også cookies. Dem bruger vi for at huske dine indstillinger, statistik mm. Når du fortsætter med at bruge websitet, går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies. Læs mere