Halifax Amager

Amagerbro Torv 13

2300 København S
Tlf. 82 30 43 06

Køkkenets åbningstider

  • Mandag 11:30–21:00
  • Tirsdag 11:30–21:30
  • Onsdag 11:30–21:30
  • Torsdag 11:30–21:30
  • Fredag 11:30–22:00
  • Lørdag 11:30–22:00
  • Søndag 11:30–21:30

VELKOMMEN

Vi tilbyder både takeaway og tager godt imod gæster her på Halifax lige ved Amagerbro torv, 2 minutter fra metroen og glæder os meget til at invitere dig indenfor! Bliver I mange om bordet kan vi anbefale at vælge én af Halifax' selskabsmenuer. Du kan også booke hele 1. sal med plads op til 40 personer til private arrangementer. Send din forespørgsel til bord-amager@halifax.dk

 

Historien om Halifax Amager

Efter to år på udkig efter gode Halifax-destinationer på Amager åbnede vi i 2015 den syvende restaurant i rækken. Lokalet har tidligere huset et reb-slageri (før Amager Centret åbnede i 1975). Vi sætter pris på godt håndværk og har ladet lokalets historie skinne igennem i indretningens industrielle look, blandt andet gennem stål-skelettet og rebene i loftet. 


Lidt praktisk info

Børn under armen? 
Der er puslebord (i Amager Centeret) og høje stole til rådighed. Du kan også tage din barnevogn med ind, men det er ikke sikkert, den kan stå ved bordet.

Plads til kørestole? 
Ja! Vi har plads til kørestole i stueplan – og der er handicaptoilet i Amager Centret. Vær dog opmærksom på, at selskaber på over syv personer oftest bliver sat til bords på 1. sal, grundet restaurantens indretning, så er du kørestolsbruger, kan det være en god idé at kontakte restauranten inden dit besøg for mere info.

Parkeringsmuligheder ved Halifax Amager
Amagercentret har et stort parkeringshus med indgang fra Ålandsgade. Der findes også 63 parkeringspladser i Reberbanegade og derudover er der rigtig gode muligheder for at ankomme med offentlig transport - Amagerbro metrostation ligger blot 2 minutters gang fra restauranten, og buslinjerne 5C, 2A og 350S kører også lige til døren.  


Ugens gang på Halifax Amager

Halifax Burgers på Amager rummer både de små, de unge og de ældre, par og selskaber, stamgæster og folk, der kommer tilfældigt forbi.

Mellem kl. 16 og 18 er det særligt børnefamilier, som kommer og spiser voksenburgere og børneburgere. Ellers kommer de fleste gæster og spiser fra kl. 18 - men selvom der kan være en smule ventetid, er du altid velkommen til at komme ind fra gaden.  

Om lørdagen summer restauranten livligt, da flere gæster slår deres burger-besøg sammen med shopping i Amager Centret. Om søndagen kan du komme og flade ud og lade os lave mad for dig, hvis energien er lav her sidst på ugen.

Der en også del gæster, som kombinerer koncerter i Amager Bio eller Royal Arena med en burger på Halifax Burgers, ligesom vi godt kan mærke et ekstra ryk, når der bliver solet og slænget på Islands Brygge eller Amager Strandpark. Så er det jo oplagt at svinge forbi og hente en gang takeaway burgere hos os på vejen.

Vi har ofte selskaber på Halifax Burgers Amager, og hvis I er et stort selskab, kan I fx bestille og få hele vores første sal for jer selv.

×

Jep, på Halifax.dk anvender vi også cookies. Dem bruger vi for at huske dine indstillinger, statistik mm. Når du fortsætter med at bruge websitet, går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies. Læs mere

Bordbestilling