Halifax Frederiksberg

Falkoner Plads 1

2000 Frederiksberg
Tlf. 82 30 43 02

Åbningstider

  • Mandag 11:30–22:00
  • Tirsdag 11:30–22:00
  • Onsdag 11:30–22:00
  • Torsdag 11:30–22:00
  • Fredag 11:30–22:00
  • Lørdag 11:30–22:00
  • Søndag 11:30–21:00

RESERVATIONER

På Halifax Burgers Frederiksberg behøver mindre selskaber ikke melde sin ankomst. De fleste borde er nemlig altid reserveret til dig, der kommer uanmeldt. Men hvis du vil, kan du også vælge at booke bord - om I så er 2 eller 10 personer, der skal til middag, holde fødselsdag eller spise frokost over et møde. Vi lover at tage godt imod jer, hvad enten I kommer uanmeldt eller har reserveret på forhånd.Historien om Halifax Frederiksberg

Restauranten på Frederiksberg (eller ’Falken’, som vi kalder den) er den tredje Halifax-restaurant i rækken og åbnede i 2009. Der var dengang flere, der undrede sig over, at vi valgte at åbne en burger-restaurant lige oven på et fitnesscenter. Ville det nu passe sammen? Det viser sig at passe fornemt sammen. Restaurantens panorama­vinduer giver et særligt lyst rum og betyder desuden, at man fra gaden kan se loftet, som er dækket med illustrator Adam Hansels særlige Halifax-plakater, som har været en del af Halifax Burgers helt fra begyndelsen i 2007. Og som nu kan købes på vores plakatshop.


Lidt praktisk info

Børn under armen? 
På Halifax Burgers Frederiksberg er der puslebord og høje stole til rådighed. Der er mulighed for at låse sin barnevogn fast ude foran restauranten. 

Plads til kørestole? 
Ja – og der er elevator fra fitness.dk, som kan anvendes i deres åbningstider. Men der er ikke noget handicaptoilet.

Parkeringsmuligheder ved Halifax Frederiksberg
Der er gratis parkering i to timer på hele Frederiksberg (man-fre kl. 07.00-24.00, lør kl. 07.00-17.00). Søndag og helligdage er det gratis at parkere på Frederiksberg. Ellers er der forholdsvis billig parkering under Frederiksberg Centret, indgang fra Nyelandsvej (kl. 07.00-21.30 alle dage undtagen helligdage).


Ugens gang på Halifax Frederiksberg

På Halifax Burgers Frederiksberg er det unge som ældre, vennepar og familier, pensionister og studerende, der stiller burger-sulten hos os.

Restauranten ligger lige ved siden af CBS, så der kommer en del studerende, som hos os spiser og drikker øl efter dagens dont. Der er også mange, der kombinerer deres besøg i Falkoner Biograf eller Falkoner Salen med en Halifax-burger.

Vi har særligt travlt om aftenen mellem kl. 17 og 20 – men det tager os som regel ikke længe at have et bord klar til dig.

På Halifax Burgers Frederiksberg har vi også en del selskaber, om det så er kandidat-fester, fødselsdage eller andet, der skal fejres - så husk, at du sagtens kan bestille bord til din næste fejring hos os.

I frokosten er der som regel en rolig stemning og en del stamgæster, som får ’the usual’.

Om sommeren har vi en dejlig udeservering på Falkoner Plads - et perfekt spot til at nyde solens stråler sammen med din burger og måske en kold, økologisk øl?

×

Jep, på Halifax.dk anvender vi også cookies. Dem bruger vi for at huske dine indstillinger, statistik mm. Når du fortsætter med at bruge websitet, går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies. Læs mere