Halifax Hillerød

Torvet 6

3400 Hillerød
Tlf. 82 30 43 07

Køkkenets åbningstider

  • Mandag 11.30–21.00
  • Tirsdag 11.30–21.30
  • Onsdag 11:30–21:30
  • Torsdag 11:30–21:30
  • Fredag 11:30–22:00
  • Lørdag 11:30–22:00
  • Søndag 11:30–21:00

VELKOMMEN

Vi glæder os til at mødes på Halifax i Hillerød, hvor vi midt på torvet, med udsigt til søen, kan byde 80 gæster inden for. Til hverdag eller fest, kaffe, kage, sjusser, frokost eller middag. Vi har åbent for både takeaway og bookinger og der er Happy Hour på alle sjusser, hver dag fra kl. 20! Fredag og lørdag har vi åbent helt til kl. 23.00 (køkkenet lukker kl. 22.00). Bliver I mange om bordet henviser vi til vores selskabsmenuer

 


Historien om Halifax Hillerød

Det hele startede i Hillerød
Halifax Burgers Hillerød åbnede i september 2017, og selvom den er nummer ni i rækken, er den noget helt særligt – ligesom alle vores andre restauranter. Halifax-familien har en særlig tilknytning til Hillerød, da stifter og medejer af Halifax Burgers Ulrich kommer fra Hillerød og fik sin allerførste tjenererfaring netop på restauranterne omkring Torvet. Det giver derfor ganske god mening, at vores første restaurant uden for København skulle ligge netop her. 

Taphouse-stemning & god kaffe
Inde i restauranten er vi gået efter at skabe den stemning, man finder i et moderne taphouse. Det er bistrostilen med dæmpet belysning, høje mørke paneler, båse beklædt i cognacfarvet læder og et stukloft bevaret fra 1920'erne. Og for at sikre det personlige præg er en stor del af stolene, lamperne og dekorationer købt hos forhandlere af bæredygtige genbrugsmøbler – eller ganske enkelt hos lokale over Den Blå Avis. 

Hvis du ikke har den helt store sult, blot kigger forbi før en biotur, eller ønsker at blive hængende efter burgerne er spist, tilbyder vi også god kaffe, sjusser, desserter og milkshakes. Ud over vores egen Halifax-pilsner fra Braunstein, har vi også flere slags specialøl på hanerne og et udvalg af nøje udvalgte vine, samt spansk Cava til en god pris.

En oplevelse værd
Fra vores pladser udenfor er der udsigt til Frederiksborg Slot og den smukke Rokoko have – en ekstra grund til at besøge HIllerød og nyde en burger i sommersæsonen eller i andre ferier, hvor du er på oplevelse i nordsjælland. Er du på udkig efter et sommerhus i området, kan vi anbefale dig et klikke ind HER og lade dig inspirere på campaya.dk  

 


Lidt praktisk info

Børn under armen?
Der findes både høje stole, puslebord og børneburgere på Halifax Burgers i Hillerød, så du er velkommen til at have små størrelser med.

Plads til kørestole?
Jep – der er plads til kørestole, og vi har også handicaptoilet.

Parkeringsmuligheder ved Halifax Hillerød
Der findes parkeringspladser i nærheden af Halifax Burgers Hillerød, fx på Søndre Jernbanevej (ved politistationen) og på Bag Haver. Ellers er der Gallerierne P-hus på Hostrupsvej 2, hvor du kan parkere for 10 kroner i timen (de første to timer).


Ugens gang på Halifax Hillerød

På Halifax Burgers i Hillerød kan du både nyde burgere og taphouse-hygge.

Hvis du kommer forbi i de mest travle perioder (i frokosten mellem kl. 12 og 14, og middag mellem kl. 18 og 20), kan der være en kort ventetid, før du får dit bord. Den kan nydes i vores hyggelige bar med lidt godt til ganen – vi byder både på cocktails og et rigt udvalg af specialøl på vores restaurant i Hillerød.

Til frokost i hverdagene har vi en del besøgende fra de lokale forretninger, og om eftermiddagen er der også gæster, som kommer ind for at nyde en espresso eller andet fra vores baristamaskine.

Mange kombinerer deres besøg på Halifax Burgers i Hillerød med en tur på det smukke Frederiksborg Slot, koncert på Klaverfabrikken, shopping i Slotsarkaderne eller bare at tulle rundt på torvet i Hillerød. Hver lørdag er der torvedag med forskellige boder, som har lokale varer.

Om sommeren kan du nyde udsigten til Frederiksborg Slot og Slotssøen fra vores udeservering på torvet.

Hvis I er en børnefamilie, så anbefaler vi, at I kommer lidt før, at aften-peaket begynder kl. 18, hvis de små er meget sultne efter deres børneburger.

×

Jep, på Halifax.dk anvender vi også cookies. Dem bruger vi for at huske dine indstillinger, statistik mm. Når du fortsætter med at bruge websitet, går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies. Læs mere

Bordbestilling
Bordbestilling