Halifax Hillerød

Torvet 6

3400 Hillerød
Tlf. 82 30 43 07

Åbningstider for vores restaurant i Hillerød jul og nytår 2017

Åbningstider

  • Mandag 11:30–22:00
  • Tirsdag 11:30–22:00
  • Onsdag 11:30–22:00
  • Torsdag 11:30–22:00
  • Fredag 11:30–23:00
  • Lørdag 11:30–23:00
  • Søndag 11:30–21:00

RESERVATIONER

På Halifax i Hillerød kan I reservere bord, hvis I er 6 personer eller flere i et selskab. Vil du holde din fødselsdag eller firmafrokost hos os, vil vi gerne reservere plads til dig og dit selskab på alle dage, og tidspunkter -  dog med undtagelse af fredag og lørdag aften mellem 17 og 20, hvor vi oplever at have mange gæster ventende i døren - og dem vil vi gerne kunne invitere inden for hurtigst muligt.Historien om Halifax Hillerød

Halifax Hillerød åbnede i september 2017, og selvom den er nummer 9 i rækken, er den noget helt særligt – ligesom alle vores andre restauranter. Halifax-familien har en særlig tilknytning til Hillerød, da stifter og medejer af Halifax Ulrich kommer fra Hillerød og fik sin allerførste tjenererfaring netop på restauranterne omkring Torvet. Det giver derfor ganske god mening, at vores første restaurant uden for København skulle ligge netop her. 

Inde i restauranten er vi gået efter at skabe den stemning, man finder i et moderne taphouse. Det er bistrostilen med dæmpet belysning, høje mørke paneler, båse beklædt i cognacfarvet læder og et stukloft bevaret fra 1920'erne. Og for at sikre det personlige præg er en stor del af stolene, lamperne og dekorationer købt hos forhandlere af bæredygtige genbrugsmøbler – eller ganske enkelt hos lokale over den blå avis. 

Fra vores pladser udenfor er der udsigt til Frederiksborg Slot – en ekstra grund til at komme forbi til en burger i sommersæsonen.

På Halifax Hillerød har vi desuden kræset lidt ekstra for vores gæster på drikkevarefronten. Kaffen laves på en espressomaskine og ud over vores egne Halifax-øl fra Braunstein, har vi et bredt udvalg af specialøl – som bliver opbevaret i et 10 graders tempereret rum for at give den bedste smagsoplevelse. Kom forbi og prøv det af!


Lidt praktisk info

Børn under armen?
Der findes både høje stole, puslebord og børneburgere på Halifax i Hillerød, så du er velkommen til at have små mennesker med.

Plads til kørestole?
Jep – der er plads til kørestole, og vi har også handicaptoilet.

Parkeringsmuligheder ved Halifax Hillerød
Der findes parkeringspladser i nærheden af Halifax Hillerød fx på Søndre Jernbanevej (ved politistationen) og på Bag Haver – ellers er der Gallerierne P-hus på Hostrupsvej 2, hvor du kan parkere for 10 kroner i timen (de første to timer).