Halifax Hillerød

Torvet 6

3400 Hillerød
Tlf. 82 30 43 07

Køkkenets åbningstider

  • Mandag 11:30–21:30
  • Tirsdag 11:30–21:30
  • Onsdag 11:30–21:30
  • Torsdag 11:30–21:30
  • Fredag 11:30–22:00
  • Lørdag 11:30–22:00
  • Søndag 11:30–21:00

RESERVATIONER

Her i Hillerød behøver mindre selskaber ikke melde sin ankomst. De fleste borde er nemlig altid reserveret til dig, der kommer uanmeldt. Men hvis du vil, kan du også vælge at booke bord - om I så er 2 eller 10 personer, der skal til middag, holde fødselsdag eller spise frokost over et møde. Vi lover at tage godt imod jer, hvad enten I kommer uanmeldt eller har reserveret på forhånd.

 


Historien om Halifax Hillerød

Halifax Burgers Hillerød åbnede i september 2017, og selvom den er nummer ni i rækken, er den noget helt særligt – ligesom alle vores andre restauranter. Halifax-familien har en særlig tilknytning til Hillerød, da stifter og medejer af Halifax Burgers Ulrich kommer fra Hillerød og fik sin allerførste tjenererfaring netop på restauranterne omkring Torvet. Det giver derfor ganske god mening, at vores første restaurant uden for København skulle ligge netop her. 

Inde i restauranten er vi gået efter at skabe den stemning, man finder i et moderne taphouse. Det er bistrostilen med dæmpet belysning, høje mørke paneler, båse beklædt i cognacfarvet læder og et stukloft bevaret fra 1920'erne. Og for at sikre det personlige præg er en stor del af stolene, lamperne og dekorationer købt hos forhandlere af bæredygtige genbrugsmøbler – eller ganske enkelt hos lokale over Den Blå Avis. 

Fra vores pladser udenfor er der udsigt til Frederiksborg Slot – en ekstra grund til at komme forbi til en burger i sommersæsonen.

På Halifax Burgers Hillerød har vi desuden kræset lidt ekstra for vores gæster på drikkevarefronten. Kaffen laves på en espressomaskine, og ud over vores egne Halifax-øl fra Braunstein har vi et bredt udvalg af specialøl – som bliver opbevaret i et 10 graders tempereret rum for at give den bedste smagsoplevelse. Kom forbi, og prøv det af!


Lidt praktisk info

Børn under armen?
Der findes både høje stole, puslebord og børneburgere på Halifax Burgers i Hillerød, så du er velkommen til at have små størrelser med.

Plads til kørestole?
Jep – der er plads til kørestole, og vi har også handicaptoilet.

Parkeringsmuligheder ved Halifax Hillerød
Der findes parkeringspladser i nærheden af Halifax Burgers Hillerød, fx på Søndre Jernbanevej (ved politistationen) og på Bag Haver. Ellers er der Gallerierne P-hus på Hostrupsvej 2, hvor du kan parkere for 10 kroner i timen (de første to timer).


Ugens gang på Halifax Hillerød

På Halifax Burgers i Hillerød kan du både nyde burgere og taphouse-hygge.

Hvis du kommer forbi i de mest travle perioder (i frokosten mellem kl. 12 og 14, og middag mellem kl. 18 og 20), kan der være en kort ventetid, før du får dit bord. Den kan nydes i vores hyggelige bar med lidt godt til ganen – vi byder både på cocktails og et rigt udvalg af specialøl på vores restaurant i Hillerød.

Til frokost i hverdagene har vi en del besøgende fra de lokale forretninger, som benytter sig af vores frokosttilbud, og om eftermiddagen er der også gæster, som kommer ind for at nyde en espresso eller andet fra vores baristamaskine.

Mange kombinerer deres besøg på Halifax Burgers i Hillerød med en tur på det smukke Frederiksborg Slot, koncert på Klaverfabrikken, shopping i Slotsarkaderne eller bare at tulle rundt på torvet i Hillerød. Hver lørdag er der torvedag med forskellige boder, som har lokale varer.

Om sommeren kan du nyde udsigten til Frederiksborg Slot og Slotssøen fra vores udeservering på torvet.

Hvis I er en børnefamilie, så anbefaler vi, at I kommer lidt før, at aften-peaket begynder kl. 18, hvis de små er meget sultne efter deres børneburger.

×

Jep, på Halifax.dk anvender vi også cookies. Dem bruger vi for at huske dine indstillinger, statistik mm. Når du fortsætter med at bruge websitet, går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies. Læs mere

Bordbestilling