Halifax København K

Larsbjørnsstræde 9

1454 København K
Tlf. 82 30 43 01

Køkkenets åbningstider

  • Mandag 11:30–21:00
  • Tirsdag 11:30–21:30
  • Onsdag 11:30–21:30
  • Torsdag 11:30–21:30
  • Fredag 11:30–22:00
  • Lørdag 11:30–22:00
  • Søndag 11:30–21:00

VELKOMMEN

Vi har åbent for både takeaway og siddende gæster her i vores lille hyggelige restaurant i Københavns latinerkvarter og glæder os meget til at invitere dig inden for. Skal du holde selskab for 10 voksne eller flere, henviser vi til én af Halifax øvrige, større restauranter. 

Kh. Halifax BurgersHistorien om Halifax København K

Restauranten i Larsbjørnsstræde åbnede i 2008 og var dermed den anden Halifax-restaurant i rækken. ’Lars’ (som vi kalder den) var dermed også prøveballon for spørgsmålet: Havde folk uden for Nørrebro (hvor den første Halifax-restaurant lå) også lyst til Halifax-burgere? Det havde de. Og så tog det fart derfra. Med 34 siddepladser er restauranten i Larsbjørnsstræde vores mindste restaurant. Men også en af de hyggeligste, hvis vi selv skal sige det. Lokalerne har en lang historie bag sig. I 1805 lå her en sukkerfabrik kørt af sukkermester Smith. Sukkerhuset undgik det engelske bombardement i 1807 og gav i de dage husly til husvilde beboere fra kvarteret, der havde mistet tag over hovedet. Den gode karma synes vi stadig, man kan mærke på ’Lars’.


Lidt praktisk info

Børn under armen?
Der er puslebord og babystole på restauranten i København K, men ikke mulighed for at tage barnevogn med ind. 

Plads til kørestole?
Denne restaurant kan desværre ikke tilgås med kørestol.

Parkeringsmuligheder ved Halifax København K
Kbh K er svær med parkering, men prøv parkeringsanlæggene ved Axeltorv 1 eller Israels Plads 1. Og nyd den hyggelige spadseretur ned til Larsbjørnsstræde igennem Københavns ældste gader.


Ugens gang på Halifax i Larsbjørnsstræde

Halifax i Larsbjørnsstræde ligger midt i den gamle del af København, og her er en helt særlig atmosfære. Kommer du en hverdagsaften er den lille hyggelige restaurant ofte fyldt, og i weekenderne er der livlig stemning helt indtil luk. Vi har en del turister iblandt gæsterne, og er ikke blege for at strække lukketiden for at tage imod et selskab sultne turister, der ikke er vant til de relativt tidlige danske spisetider.
Hvis der ikke er bord klar, lige når du ankommer, kan du ligge dit nummer og tage en øl hos naboen, så ringer vi, når bordet er klar.

Frokosten er også ganske velbesøgt, så vil du nyde en stille stund på Halifax i indre by, kan du komme ind en eftermiddag og få en øl eller en snack fra kortet og se byen summe forbi og gøre sig aftenklar. Søndag er der en dejlig sløv stemning, så tøv ikke med at komme forbi, selv hvis du er i søvnigt søndagsmode.

Vi har en del stamkunder, der besøger os flere gange om ugen – dem er vi rigtig glade for. Generelt er Larsbjørnsstræde en rigtig god naboskabsgade med tætte samarbejder imellem arbejdspladserne, restaurationerne og butikkerne, og vi nyder de forskellige arrangementer og højtider, som skaber ekstra god stemning i gaden - fx den årlige gadefest i Larsbjørnsstræde og Copenhagen Pride, hvor vi pynter vi op, spiller musik og serverer håndholdte burgere til deltagere og tilskuere.

Det er et ungt team, der styrer Halifax i Indre by – den ældste på holdet er 24 år.

×

Jep, på Halifax.dk anvender vi også cookies. Dem bruger vi for at huske dine indstillinger, statistik mm. Når du fortsætter med at bruge websitet, går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies. Læs mere

Bordbestilling