Halifax Køge

Antoniestræde 4

4600 Køge
Tlf. 82 30 43 08

Køkkenets åbningstider

  • Mandag 11:30–21:30
  • Tirsdag 16:30–21:30
  • Onsdag 16:30–21:30
  • Torsdag 16:30–21:30
  • Fredag 11:30–22:00
  • Lørdag 11:30–22:00
  • Søndag 11:30–21:30

VELKOMMEN

Vi har åbent for både takeaway og spisende gæster og glæder os meget til at invitere dig inden for – eller udenfor på torvet, hvor du kan nyde din burger, et glas vin eller en kop kaffe, når vejret er til det. Skal du holde selskab for 10 eller flere, henviser vi til én af Halifax' lækre selskabsmenuer. Du kan også booke en lounge eller 1. sal med plads op til 50 personer til private arrangementer. Send din forespørgsel til bord-koege@halifax.dk

 

Historien om Halifax Køge

Halifax Burgers Køge åbnede som den 10. restaurant i rækken, men Halifax Burgers har altid haft et ganske særligt forhold til Køge – for Køge er en fast ingrediens på Halifax Burgers’ menu.

Lige siden vennerne Ulrich og Peter åbnede den allerførste Halifax Burgers tilbage i 2007 på Frederikssborggade i København, har Bryghuset Braunstein fra Køge nemlig leveret håndbryggede økologiske øl til Halifax Burgers. Halifax’ egen pilsner, der serveres i alle vores restauranter, er således håndbrygget – efter tjekkisk pilsnertradition – af Braunstein på Køge Havn.


Lidt praktisk info

Børn under armen?
Halifax Burgers i Køge har både høje stole, puslebord - og selvfølgelig også børneburgere, så tag endelig de små størrelser med.

Plads til kørestole?
Jep – der er plads til kørestole i stueetagen, hvor der også er et handicaptoilet.

Parkeringsmuligheder ved Halifax i Køge
Som udgangspunkt skal man betale for at parkere i Køge. Det er dog gratis at parkere i Betalings- og Bufferzonen om aftenen og omnatten; på hverdage i tidsrummet kl. 18-08 og lørdag i tidsrummet kl. 15-08.. Det er altid gratis at parkere søn- og helligdage. Vil du holde i nærheden af restauranten, så prøv fx Bag Haverne. 


Ugens gang på Halifax Køge

Halifax Burgers i Køge holder til på det nye kulturtorv, meget tæt på Køge Torv og lige op af Nordisk Film Biografer, så mange gæster kommer forbi for at nyde en god hjemmelavet burger efter en biograftur eller shopping tur i den smukke gamle købstad.

Vi nyder både godt af besøgende i form af familier med ældre børn eller voksne, som tager sine forældre med i byen, men har også højstole til de allermindste i familien, hvis du har små børn med. Vi elsker at forkæle de mange par, som kommer på Halifax på date, veninder og venner, der trænger til at hygge sig sammen i flok og forældre, der endelig har en alene aften uden børn.

Der er højt til loftet på Halifax og vi nyder at have restauranten fyldt af alle slags mennesker og støj fra klirrende glas, grillen der syder, høje mandegrin, babypludder og klikkende hæle. Især i frokosten kommer en del studerende og nyder godt af vores studierabat og mødregruppe sætter pris på muligheden for at have barnevognen stående langs glasfacaden, så man kan nyde sin frokost, en kaffe latte og en lille dessert, mens man har et kig til sin baby.

Vores aften begynder tidligt i Køge, hvor vi ofte har rigtigt travlt fra klokken 17 og frem til klokken 18 på hverdage og helt til klokken 20 i weekenderne. Så hvis du skal have burger inden biffen eller en tur over i teaterbygningen, kan det være en god idé at reservere bord, så vi kan have det klar til dig med det samme.

Er I et større selskab kan I sagtens bruge Halifax som selskabslokale, da vi kan reservere et helt område på 1. sal kun til jeres private arrangement. Vi har lidt forskellige selskabsmenuer, du finder information om HER og ellers er det blot at ringe ned til restauranten og undersøge mulighederne. Om du så skal holde fødselsdag, konfirmation, studenterfest, firmafest, polterabend eller julefrokost – så glæder vi os til at tage godt imod dig og dine gæster.

×

Jep, på Halifax.dk anvender vi også cookies. Dem bruger vi for at huske dine indstillinger, statistik mm. Når du fortsætter med at bruge websitet, går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies. Læs mere

Bordbestilling