Halifax Lyngby

Handelstorvet

2800 Lyngby
Tlf. 82 30 43 19

Køkkenets åbningstider

  • Mandag 11:00–21:30
  • Tirsdag 11:00–22:00
  • Onsdag 11:00–22:00
  • Torsdag 11:00–22:00
  • Fredag 11:00–22:00
  • Lørdag 11:00–22:00
  • Søndag 11:00–21:30

VELKOMMEN TIL LYNGBY

Vi glæder os til at tilberede dig et måltid takeaway, eller invitere dig inden for i vores smukke Orangeri på Handelstorvet. Kig forbi og nyd en frokost, middag, et glas vin eller en kop kaffe, omgivet af grønne planter og med kig til himlen. Orangeriet er opvarmet, men på en blæsende dag kan en ekstra trøje være en god idé. Vi har plads til 70 personer og tager både imod små og store selskaber. Læs mere om Halifax' selskabsmenuer HER.


Bliv forkælet i grønne omgivelser

Velkommen til en ny og anderledes oplevelse på Halifax Burgers! I 2020 sendte vi den første ansøgning afsted til Lyngby Taarbæk kommune - med den vilde drøm at placere et stort orangeri lige foran Magasin. I maj 2022 kom den endelige byggegodkendelse og den 22. september samme år åbnede vi så et takeaway køkken med tilhørende orangeri, som vi til en start må have stående de næste 5 år. 

I Lyngby lige ved handelstorvet foran magasin kan du spise middag eller frokost i et stort orangeri hvor vi har indrettet restaurant til hygge med venner eller stort selskab hvor du kan nyde burgere snacks dessert kaffe vin børnemenuer shakes

Lidt praktisk info

Børn under armen?
På Halifax Burgers er børn mere end velkomne! Vi har højstole i restauranten til de mindre børn og alle bliver tilbudt et lille tegnekit at fordrive ventetiden med.Toiletter med puslebord findes inde i Magasin og kan benyttes i deres åbningstid. Vi tilbyder børnemenuer fra 75 kr. med byg-selv-burgere eller nuggets, kartoffelmos eller fritter, samt Halifax' hjemmelavede ketchup. Og selvfølgelig en shake eller økologisk saft på siden. 

Plads til kørestole?
Der er plads til kørestole i Orangeriet, men giv gerne besked om dette i din booking, så vores tjenere kan reservere et bord med god plads omrking. Handicaptoiletter findes inde i Magasin og kan benyttes i deres åbningstider. 

Parkeringsmuligheder ved Halifax Lyngby 
Der er én times gratis parkering i Lyngby Storcenters parkerings­kælder, og herefter afgift på 6 kr. pr. halve påbegyndt time, plus fri parkering om søndagen. Der er parkering i Magasin Lyngby alle ugens dage (døgnåbent), som koster 18 kr. i timen. 

×

Jep, på Halifax.dk anvender vi også cookies. Dem bruger vi for at huske dine indstillinger, statistik mm. Når du fortsætter med at bruge websitet, går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies. Læs mere

Bordbestilling