Halifax Lyngby

Handelstorvet

2800 Lyngby
Tlf. 82 30 43 19

Åbningstider for vores restaurant i Lyngby jul og nytår 2017

Åbningstider

  • Mandag 11:30–21:00
  • Tirsdag 11:30–21:00
  • Onsdag 11:30–21:00
  • Torsdag 11:30–22:00
  • Fredag 11:30–22:00
  • Lørdag 11.30–22.00
  • Søndag 11.30–22:00

RESERVATIONER

Det er ikke muligt at booke bord her på vores lille takeaway-restaurant i Kongens Lyngby – det er nemlig en container, råt og simpelt indrettet, á la en diner, med cirka 14 siddepladser i baren. Men er I et selskab på 6 eller flere, som gerne vil ud og spise Halifax-burgere, kan I reservere bord på en af vores andre restauranter.Historien om Halifax Lyngby

I 2017 fik vi lyst til at lave burgere uden for vores syv restauranter i København. Derfor installerede vi et fuldt funktionelt køkken i en container – en slags Halifax on wheels. Før den landede her på Handelstorvet i Lyngby, har den været med Halifax på Roskilde Festival og Iron Man i Helsingør og i København – tre arrangementer, hvor vi leverede et stort antal burgere til de sultne festivalgængere og sportsudøvere på meget kort tid. 

Da vi besluttede, at det bevægelige køkken nu skulle levere takeaway til folk i Lyngby, indrettede vi den på ny. Blandt andet har vi gjort køkken-delen mindre for at gøre plads til, at man kan komme indenfor, når man skal bestille. Og selvom Halifax Lyngby sælger burgere som takeaway – så er der også 14 siddepladser i baren, til dem der ikke kan vente, hvorfra man kan følge med i livet på torvet.  


Lidt praktisk info

Børn under armen?
På Halifax Lyngby kører vi diner-stilen med omkring 14 siddepladser indenfor. Her er børn selvfølgelig mere end velkomne til at hoppe op på en barstol og spise en børneburger. Men vi har desværre ingen børnestole. Toiletter med puslebord findes inde i Magasin. 

Plads til kørestole?
Der er ikke plads til kørestole inde i selve dineren, men takeaway kan afhentes via vores udendørs serveringsluge og man kan også sagtens nyde sin burger siddende udenfor, under markisen, på den anden side af 'baren'. Handicaptoiletter findes inde i Magasin. 

Parkeringsmuligheder ved Halifax Lyngby 
Der er én times gratis parkering i Lyngby Storcenters parkerings­kælder, og herefter afgift på 6 kr. pr. halve påbegyndt time, plus fri parkering om søndagen. Der er parkering i Magasin Lyngby alle ugens dage (døgnåbent), som koster 18 kr. i timen.