Halifax Lyngby

Handelstorvet

2800 Lyngby
Tlf. 82 30 43 19

Køkkenets åbningstider

  • Mandag 11:00–21:30
  • Tirsdag 11:00–21:30
  • Onsdag 11:00–21:30
  • Torsdag 11:00–21:30
  • Fredag 11:00–21:30
  • Lørdag 11:00–21:30
  • Søndag 11:00–21:00

RESERVATIONER

Det er ikke muligt at booke bord her på vores lille takeaway-restaurant i Kongens Lyngby – det er nemlig en container, råt og simpelt indrettet, á la en diner med cirka 14 siddepladser i baren. Men vil I gerne reservere bord, vil vi meget gerne invitere jer inden for på én af vores øvrige 11 restauranter, hvor vi har plads til både store og små selskaber. 

 Historien om Halifax Lyngby

I 2017 fik vi lyst til at lave burgere uden for vores syv restauranter i København. Derfor installerede vi et fuldt funktionelt køkken i en container – en slags 'Halifax on wheels'. Før den landede her på Handelstorvet i Lyngby, har den været med Halifax Burgers på Roskilde Festival samt til Iron Man i Helsingør og i København – tre arrangementer, hvor vi leverede et stort antal burgere til de sultne festivalgængere og sportsudøvere på meget kort tid. 

Da vi besluttede, at det bevægelige køkken nu skulle levere takeaway til folk i Lyngby, indrettede vi den på ny. Blandt andet har vi gjort køkken-delen mindre for at gøre plads til, at man kan komme indenfor, når man skal bestille. Og selvom Halifax Burgers Lyngby sælger burgere som takeaway – så er der også 14 siddepladser i baren til dem, der ikke kan vente, og hvorfra man kan følge med i livet på torvet.  


Lidt praktisk info

Børn under armen?
På Halifax Burgers Lyngby kører vi diner-stilen med omkring 14 siddepladser indenfor. Her er børn selvfølgelig mere end velkomne til at hoppe op på en barstol og spise en børneburger og vi har også fået plads til en enkelt højstol beregnet til babyer. Toiletter med puslebord findes inde i Magasin. 

Plads til kørestole?
Der er ikke plads til kørestole inde i selve dineren, men takeaway kan afhentes via vores udendørsserveringsluge, og man kan også sagtens nyde sin burger siddende udenfor, under markisen, på den anden side af 'baren'. Handicaptoiletter findes inde i Magasin. 

Parkeringsmuligheder ved Halifax Lyngby 
Der er én times gratis parkering i Lyngby Storcenters parkerings­kælder, og herefter afgift på 6 kr. pr. halve påbegyndt time, plus fri parkering om søndagen. Der er parkering i Magasin Lyngby alle ugens dage (døgnåbent), som koster 18 kr. i timen. 


Ugens gang på Halifax Lyngby

I den lille diner i Lyngby, kun et stenkast fra Lyngby Hovedgade, kommer mange for at nyde en hurtig bid mad. Vi kan have din burger klar på meget kort tid, og der er da også mange, som lige svinger forbi og får en håndholdt burger, fritter eller andre sideorders i arbejdsfrokosten.

Den hyggelige diner er indrettet med 14 siddepladser – alle sammen høje stole, men det forhindrer ikke børnefamilier i at komme forbi til nem og lækker aftensmad.  

Mange af vores gæster kombinerer deres Halifax-burger med et besøg i Lyngby Storcenter, Magasin eller Kinopalæet – eller tager burgeren med hjem som takeaway. Selv når der er travlt i den lille diner, formår vi at holde et godt flow både på siddepladser og takeaway, så kig forbi, næste gang burger-sulten melder sig.

×

Jep, på Halifax.dk anvender vi også cookies. Dem bruger vi for at huske dine indstillinger, statistik mm. Når du fortsætter med at bruge websitet, går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies. Læs mere

Bordbestilling