Halifax Nørrebro

Frederiksborggade 35

1360 København K
Tlf. 82 30 43 00

Køkkenets åbningstider

  • Mandag 11:30–22:00
  • Tirsdag 11:30–22:00
  • Onsdag 11:30–22:00
  • Torsdag 11:30–22:00
  • Fredag 11:30–22:00
  • Lørdag 11:30–22:00
  • Søndag 11:30–21:00

RESERVATIONER

På Halifax Burgers er langt de fleste af vores borde reserveret til dig, der kommer uanmeldt, da vi bedst kan li’, at du ikke skal være ude i god tid for at spise en burger hos os. Men vil du gerne være på den sikre side, tager vi på Nørrebro imod reservationer op til 12 personer. Grundet restaurantens indretning, skal I dog være klar på at blive sat ved 2 borde, hvis I er mange i selskabet.Historien om Halifax Nørrebro

Hele Halifax-historien begyndte, da vennerne Ulrich og Peter åbnede restauranten på Frederiksborggade (eller ’Frede’, som vi kalder den) i 2007. Ambitionen var at tilbyde forskellige, lækre burgere, bygget på gode råvarer, med noget for enhver smag – serveret i rare og uformelle omgivelser. Ingen dikkedarer, men masser af ambitioner. Ulrich var med til at servere burgerne, og Peter var med til at lave dem. Sidenhen har de to venner givet gulvet videre til andre gode kræfter for selv at være styrmænd for Halifax Burgers’ nuværende 11 restauranter. Og navnet? Det kommer af, at Peter og Ulrich mødte hinanden som studerende i Halifax, Canada.


Lidt praktisk info

Børn under armen? 
På Halifax Nørrebro har vi puslebord og babystole, og du kan stille din barnevogn udenfor.

Plads til kørestole?
Denne restaurant kan desværre ikke tilgås med kørestol.

Parkeringsmuligheder ved Halifax Nørrebro
Der er 30 parkeringspladser på Frederiksborggade, og der findes et parkeringshus ved Israels Plads 1.


Ugens gang på Halifax Nørrebro

Halifax på Frederiksborggade ligger et stenkast fra søerne i København og meget tæt på Nørreport. Her er mest travlt om aftenen mellem 18 til 20, men hvis der ikke er bord klar til dig lige når du kommer, så er du velkommen til at få en øl eller vand i baren i ventetiden – eller vi kan ringe til dig, når dit bord er klar.

Fredag og lørdag aften er der ofte gæster, der sidder og nyder en af vores økologiske øl eller et glas vin, inden de drager videre ud i Nørrebros natteliv.

På Halifax Nørrebro mærker vi også, hvis der er arrangementer i Parken Østerbro eller i Royal Arena (som man kan nå meget nemt via metroen på Nørreport). Så overvej om din næste koncert eller fodboldkamp skal kombineres med en burger på Halifax i Frederiksborggade? Du kan bestille bord for at være sikker på, at det er klar til dig - men du er også velkommen til at komme ind fra gaden.

I frokosten i hverdagen kan du nyde din burger i ro og mag – husk at vi har særlige frokosttilbud imellem 11.30-16 på alle vores restauranter. Vi kan desuden lave en aftale om at have dine burgere klar, hvis dig og dine kolleger ikke har så meget tid i frokostpausen. I skal bare ringe ned på restauranten og aftale det med os inden. 

×

Jep, på Halifax.dk anvender vi også cookies. Dem bruger vi for at huske dine indstillinger, statistik mm. Når du fortsætter med at bruge websitet, går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies. Læs mere