Halifax Østerbro

Trianglen 1

2100 København Ø
Tlf. 82 30 43 03

Køkkenets åbningstider

  • Mandag 11:30–21:30
  • Tirsdag 11:30–21:30
  • Onsdag 11:30–21:30
  • Torsdag 11:30–21:30
  • Fredag 11:30–22:00
  • Lørdag 11:30–22:00
  • Søndag 11:30–21:30

VELKOMMEN

Lad os pakke dig et takeaway måltid eller tage godt imod dig i restauranten her på Østerbro, med plads til 150 gæster. Har du ikke booket bord, så kom forbi alligevel og nyd et glas vin, indtil dit bord er klar. Skal du holde selskab for 10 eller flere, henviser vi til én af Halifax' selskabsmenuer. Du kan også booke en lounge eller 1. sal med plads op til 50 personer til private arrangementer. Send din forespørgsel til bord-trianglen@halifax.dk 

 


Historien om Halifax Østerbro

Restauranten på Trianglen var den fjerde Halifax-restaurant i rækken, og i disse lokaler, hvor der i dag er burger-service, lå tidligere en borgerservice. Endnu tidligere husede den gamle bygning en bank, og bankboksen kan stadig findes i kælderen. Da vi renoverede lokalerne på Trianglen i 2011, lagde vi vægt på at genskabe de høje buede vinduer, som tidligere havde været en del af den klassiske søjlebygning. Det var også i restauranten på Trianglen, at en journalist lagde mærke til (og værdsatte så meget, at han tog det med i sin anmeldelse), at han kunne sætte tænderne i sin burger til lyden af den gamle klassiker ’Herfra hvor vi står’.


Lidt praktisk info

Børn under armen? 
På Halifax Burgers Østerbro er der puslebord og høje stole. Under frokosten er det, ved nogle borde, muligt at placere din barnevogn indendørs. Men er der mange gæster i restauranten, kan du, grundet brand­sikkerhed, blive bedt om at stille din barnevogn uden for vinduet.

Plads til kørestole?
Ja – der er også handicaptoilet.

Parkeringsmuligheder ved Halifax Østerbro
Østerbrogade har 371 parkeringspladser, Blegdamsvej har 681 parkeringspladser, og ellers findes der et parkeringshus ved Øster Allé 50.

 


Ugens gang på Halifax Østerbro

Halifax Burgers Østerbro ligger på Trianglen. Derfor er restaurantens peaks ofte påvirket af, hvad der sker i Parken. Store begivenheder som landskampe, FCK's hjemmebanekampe, koncerter samt arrangementer i Fælledparken som Color Run, 1. maj og DHL kan godt mærkes på restauranten.

Når der er udsolgte fodboldkampe og koncerter i Parken, plejer vi at supplere med udendørsservering af øl og håndholdte burgere for at kunne mætte alle vores burger-sultne gæster.

Når der ikke er særlige begivenheder i Parken eller Fælledparken, er der som regel mest travlt i frokosten cirka kl. 11.30-13.00, og om aftenen omkring kl. 18-20.

I frokosten får vi både besøg af turister og andre folk, der har fri, og folk, som nyder en frokost med arbejde – måske endda klarer et møde over burgeren. Om aftenen er det godtfolk af forskellige typer og aldre – og ankommer du lige, når der er mest travlt, så er du velkommen til at nyde lidt at drikke i det hyggelige barområde, indtil bordet er klar til jer. Ellers kan vi tage dit nummer og ringe til jer, når bordet er klar – og så kan I gå en tur imens.

Blandt gæsterne på Halifax Burgers Østerbro er en del børnefamilier, og det er vi glade for – vi anbefaler dog, at I kommer kl. 18 eller før, hvis der skal være bord klar til jer, når I kommer.

Halifax Burgers Østerbro har tre afdelinger, og mange benytter sig af muligheden for at holde fødselsdage og andre fejringer her – vi har et lokale med plads til selskaber op til 35, som I kan få for jer selv. I er velkomne til at ringe til os og høre mere.

Søndag er store takeaway-dag, og det betyder også, at der er en meget rolig atmosfære i restauranten – så hold dig ikke tilbage, hvis du er søndagstræt. Vi står klar med din mad på Trianglen. 

×

Jep, på Halifax.dk anvender vi også cookies. Dem bruger vi for at huske dine indstillinger, statistik mm. Når du fortsætter med at bruge websitet, går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies. Læs mere

Bordbestilling