Halifax Roskilde

Skomagergade 38

4000 Roskilde
Tlf. 82 30 43 09

Køkkenets åbningstider

  • Mandag 11:00–21:30
  • Tirsdag 11:00–21:30
  • Onsdag 11:00–21:30
  • Torsdag 11:00–21:30
  • Fredag 11:00–22:00
  • Lørdag 11:00–22:00
  • Søndag 11:00–21:00

VELKOMMEN

Vi har åbent for takeaway og spisende gæster her i Roskilde og vi glæder meget til at invitere dig inden for – eller udenfor, hvor vi har 30 siddepladser, lige på gågaden. Skal du holde selskab til 10 voksne eller flere, henviser vi til én af Halifax' lækre selskabsmenuer. Vær opmærksom på, at der igen er krav om fremvisning af Coronapas, når du spiser på restauranten (gælder ikke for afhentning af takeaway). Læs mere HER

 

Lidt praktisk info

Børn under armen?
Halifax Burgers i Roskilde har både høje stole, puslebord og tegnebøger - og selvfølgelig også en børneburger på menuen, så tag endelig de små størrelser med.

Plads til kørestole?
Vi har 2 borde i vores stueetage, hvor der er god plads til en kørestol for bordenden. Skriv meget gerne, at I kommer med en kørestol, når I booker bord her på sitet, eller ring ned på restauranten – så vi er sikre på, at vi kan reservere et godt bord til jer og have det klar, når I ankommer. Vi vil dog oplyse om, at der er tre små trin fra gadeplan op til selve restauranten og desværre ikke adgang til handicaptoilet. I forårs- og sommersæsonen kan man også vælge at sidde ved vores borde udenfor, som er i gadeplan.

Parkeringsmuligheder ved Halifax i Roskilde
Man kan blandt andet parkere påSchmeltz Plads, som ligger lige bag ved Skomagergade - herfra kan du gå igennem passagen Peberrenden, så ender du lige ved Halifax Burgers. 

×

Jep, på Halifax.dk anvender vi også cookies. Dem bruger vi for at huske dine indstillinger, statistik mm. Når du fortsætter med at bruge websitet, går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies. Læs mere

Bordbestilling