Halifax Roskilde

Skomagergade 38

4000 Roskilde
Tlf. 82 30 43 09

Køkkenets åbningstider

  • Mandag 11:30–21:30
  • Tirsdag 11:30–21:30
  • Onsdag 11:30–21:30
  • Torsdag 11:30–21:30
  • Fredag 11:30–22:00
  • Lørdag 11:30–22:00
  • Søndag 11:30–21:30

VELKOMMEN

Vi har åbent for takeaway og spisende gæster hver dag og glæder os meget til at invitere dig indenfor. Skal du holde selskab, henviser vi til én af Halifax' lækre selskabsmenuer. Du kan også booke en lounge med plads op til 35 personer til private arrangementer. Send din forespørgsel til bord-roskilde@halifax.dk. Og så tilbyder vi 10% rabat på regningen, når du besøger os før eller efter et arrangement hos Gimle.


Historien om Halifax Roskilde

Halifax Burgers’ debut uden for de københavnske volde var netop i Roskilde. Det var nemlig på Roskilde Festival i 2016, at Halifax Burgers for første gang serverede burgere uden for København. Og det gav os mod på mere. Halifax Burgers har derfor haft en burgerbod hvert år lige siden på Roskilde Festival, og i 2018 kunne vi endelig også åbne en permanent restaurant i byen efter lang tids søgen efter det helt rette sted.

Halifax Burgers på Skomagergade 38 i Roskilde blev således den 11. restaurant, vi åbnede – kun få dage inden Halifax Burgers kunne fejre 11 års fødselsdag.

Før Halifax Burgers rykkede ind i Skomagergade 38, huserede Jensens Bøfhus på adressen. Og historisk set må bygningen i den grad siges at være et sandt bøfhus. Lige fra den tidligere bebyggelse på adressen fra 1796 blev revet ned og erstattet af den nuværende i 1925-1930, har slagterforretninger med skiftende ejere haft til huse på Skomagergade 38 helt frem til 1994, hvor Kødspecialisten P. Ringstrøm & Far langede de sidste ustegte bøffer over disken. I dag kan du både få dansk hakket oksekød og flere variationer af veganske bøffer i din burger.


Lidt praktisk info

Børn under armen?
Halifax Burgers i Roskilde har både høje stole, puslebord og tegnebøger - og selvfølgelig også en børneburger på menuen, så tag endelig de små størrelser med.

Plads til kørestole?
Vi har 2 borde i vores stueetage, hvor der er god plads til en kørestol for bordenden. Skriv meget gerne, at I kommer med en kørestol, når I booker bord her på sitet, eller ring ned på restauranten – så vi er sikre på, at vi kan reservere et godt bord til jer og have det klar, når I ankommer. Vi vil dog oplyse om, at der er tre små trin fra gadeplan op til selve restauranten og desværre ikke adgang til handicaptoilet. I forårs- og sommersæsonen kan man også vælge at sidde ved vores borde udenfor, som er i gadeplan.

Parkeringsmuligheder ved Halifax i Roskilde
Man kan blandt andet parkere påSchmeltz Plads, som ligger lige bag ved Skomagergade - herfra kan du gå igennem passagen Peberrenden, så ender du lige ved Halifax Burgers. 


Ugens gang på Halifax Roskilde

Hos Halifax Burgers i Roskilde får vi ofte besøg af studerende til frokost – som nyder godt af Halifax’ studierabat og mange vælger også at kombinere et frokostmøde med en burger i dagtimerne.

Efter en lang arbejdsdag er det unge som gamle, der kommer og nyder en burger. Det er oplagt at slutte en god gåtur med shopping gennem Roskildes lange gågade af med et besøg hos Halifax Burgers restaurant i Skomagergade. Derfor har vi også mange turister blandt vores gæster, som trænger til et hvil og en bid mad i forbindelse med sightseeing i den historiske by, hvor især Roskilde domkirke er attraktiv at besøge.

Mellem klokken 18.00 og 20.00 har vi særligt travlt. Men hvis vi ikke lige har et bord klar til dig med det samme, så er der altid plads til at sidde i vinduet ud til gågadens liv og levende og nyde en lækker cocktail, et glas vin eller en Halifax Pilsner, inden du får plads ved et af vores hyggelige borde. 

Hvis du meget gerne vil sidde i en af vores populære båse, så du velkommen til at ringe og booke bord i en bås, inden andre gæster kommer dig i forkøbet – specielt børn elsker vores burgerbåse, der er som en hyggelig hule for dem. Så tag endelig børnene med under armen. Vi har både milkshakes og børneburgere, de helt selv kan vælge, hvad der skal være i.

Med et nyt stort selskabslokale på 1. sal med plads til op til 35 personer, er det også muligt at holde din fødselsdag, konfirmation, studenterfest, firmafest, polterabend eller julefrokost på Halifax i Roskilde.

Læs mere om Halifax’ selskabsmenuer HER og tag kontakt til restauranten, skulle du have lyst til at invitere mange gæster, men har ikke pladsen selv.

×

Jep, på Halifax.dk anvender vi også cookies. Dem bruger vi for at huske dine indstillinger, statistik mm. Når du fortsætter med at bruge websitet, går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies. Læs mere

Bordbestilling