Halifax Valby

Skolegade 9

2500 Valby
Tlf. 82 30 43 04

Åbningstider

  • Mandag 11:30–22:00
  • Tirsdag 11:30–22:00
  • Onsdag 11:30–22:00
  • Torsdag 11:30–22:00
  • Fredag 11:30–22:00
  • Lørdag 11:30–22:00
  • Søndag 11:30–21:00

RESERVATIONER

På Halifax i Valby behøver mindre selskaber ikke melde sin ankomst. Langt de fleste af vores borde er nemlig reserveret til dig, der kommer uanmeldt. Er I derimod 6 personer eller flere i et selskab, vil du holde din fødselsdag eller firmafrokost hos os, vil vi meget gerne vide, hvornår I kommer - så vi på forhånd kan reservere jeres bord og tage godt imod jeres selskab.Historien om Halifax Valby

Restauranten i Valby er vores femte i rækken, men det var til gengæld den første, vi byggede op helt fra bunden. Vi købte et helt tomt lokale med seks meter til loftet og fik lavet en arkitekttegnet plantegning af lokalet og gik i sving derfra. Illustrator Adam Hansel, som står bag Halifax-plakaterne, måtte desuden flytte ind i ugen op til åbning, fordi han håndmalede alle dekorationerne på væggene. I 2014 kunne vi tilbyde Valby-borgerne burgere fra vores første restaurant i to etager – med både hygge og højt til loftet. 


Lidt praktisk info

Børn under armen? 
Der er puslebord og høje stole til rådighed – du kan også få din barnevogn med ind, men det er ikke sikkert, den kan stå ved siden af dit bord. 

Plads til kørestole? 
Ja – og Halifax Valby har også handicaptoilet. 

Parkeringsmuligheder ved Halifax Valby
Du kan parkere i Spinderiets parkeringshus (man-lør 07.30-24.00 og søndag 08.30-24.00) – de første 2 timer er gratis, derefter er det mod betaling. Der er 26 parkeringspladser i Skolegade, enkelte parkeringspladser ved Valby Station, og ellers er der et parkeringsanlæg lige rundt om hjørnet i Annexstræde 7.


Ugens gang på Halifax Valby

Hvis du kommer til Halifax i Valby i vores peakperioder (kl. 12-14 i frokosten og kl. 18-20 til middag) er vi altid klar til at byde jer på en øl i baren, hvis der skulle være lidt ventetid på et bord.

Restauranten i Valby besøges af en del medarbejdere fra forretninger i området under frokosten, blandt andet Fitness World, Nybolig og Nordisk Film.

Vi får lidt ekstra travlt, når der er koncert i Parken eller Valbyhallen, eller særlige arrangementer på Tingstedet, og der er flere af vores gæster, der kombinerer deres besøg på Big Bowl i Valby med en burger på Halifax og en god fadøl dertil.

Børnefamilier kommer som regel ind lidt tidligere end kl. 18 og benytter sig af muligheden for at få Halifax-burgere for både børn og voksne. Vi har høje stole på restauranten i Valby, og du kan godt få barnevogn med ind, men der er sjældent plads til den ved bordet.

Hvis du gerne vil have den mest rolige stemning, så kom forbi mellem 14-17 eller efter kl. 20. Så har vi endnu mere tid til at kræse om dig.

×

Jep, på Halifax.dk anvender vi også cookies. Dem bruger vi for at huske dine indstillinger, statistik mm. Når du fortsætter med at bruge websitet, går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies. Læs mere