Halifax Vesterbro

Vesterbrogade 72

1620 København V
Tlf. 82 30 43 05

Køkkenets åbningstider

  • Mandag 11:30–22:00
  • Tirsdag 11:30–22:00
  • Onsdag 11:30–22:00
  • Torsdag 11:30–22:00
  • Fredag 11:30–23:00
  • Lørdag 11:30–23:00
  • Søndag 11:30–21:30

RESERVATIONER

Her på Vesterbro behøver mindre selskaber ikke melde sin ankomst. Langt de fleste borde er nemlig reserveret til dig, der kommer uanmeldt. Men hvis du vil, kan du også vælge at booke bord, om I så er 2 eller 30 personer, der skal til middag, holde fødselsdag eller spise frokost over et møde. Vi lover at tage godt imod jer, hvad enten I kommer uanmeldt eller har reserveret på forhånd.

 


Historien om Halifax Vesterbro

Vores restaurant på Vesterbro slog dørene op i februar 2015 som den sjette Halifax-restaurant. Restauranten ligger i en gammel, fredet bygning, og derfor var der mange hensyn at tage under byggeprocessen. Læg mærke til ørnen på facaden mod gaden. Den er bevaret fra dengang, Ørnens Apotek lå her. Mange apoteker stammer fra Middelalderen, og dengang brugte man ofte figurer på bygninger som et kendetegn (man havde ikke lige tænkt på husnumre endnu – og da mange kunne ikke læse dengang, skrev man ikke titlen). Ørnen var et symbol på Kristi himmelfart og lysets sejr over mørkets magter. Det var dengang. Nu er det velsmagende burgere, på gode råvarer, i hyggelige omgivelser. Vel også en slags lysets sejr over mørkets magter, tænker vi.


Lidt praktisk info

Børn under armen? 
Der er både puslebord og høje stole til rådighed, og vi vil prøve at finde plads til din barnevogn indenfor, men den kan ikke nødvendigvis stå ved siden af bordet. 

Plads til kørestole? 
Ja – ligesom vi også har handicap-toilet på Halifax Burgers Vesterbro. 

Parkeringsmuligheder ved Halifax Vesterbro
Der findes 53 parkeringspladser på Vesterbrogade, og ellers findes der et parkeringsanlæg i Tullinsgade 19.


Ugens gang på Halifax Vesterbro

På Halifax Burgers Vesterbro er det gæster i alle aldre, der kommer og nyder en burger.

Vi har særligt travlt om aftenen cirka mellem kl. 18-20, men hvis der ikke er bord klar, lige når du ankommer, kan du lægge dit nummer og tage en øl hos naboen, så ringer vi, når bordet er klar.

En del af vores gæster kombinerer deres tur i Imperial Biografen eller i Det Ny Teater med en burger hos os.

I frokosten på Halifax Burgers Vesterbro er det både turister, lokale og arbejdpladser, der besøger os. Husk, at vi kan lave en aftale om at have dine burgere klar, hvis dig og dine kolleger ikke har så meget tid til frokostpausen. I skal bare ringe ned på restauranten og aftale det med os inden.

I weekenden sidder flere af vores gæster gerne og nyder en af vores økologiske øl eller en af vores nye cocktails, før turen går videre ud på en af Vesterbros mange hyggelige beværtninger.

Om søndagen er der en dejlig afdæmpet atmosfære, så vi tager meget gerne imod dig, selv hvis du har en lidt søvnig søndag.

Er I en børnefamilie, der vil spise hos os i hverdagen, anbefaler vi, at I kommer mellem kl. 15 og 18, hvor der er masser af plads til jer. Hvis I vil være sikre, kan I selvfølgelig bestille bord på forhånd.

PS. Selvom der er nogle trin op til restauranten, så hjælper vi meget gerne med at bære en barnevogn ind, og den må gerne stå på restauranten. Der er plads til alle størrelser på Halifax Burgers.

×

Jep, på Halifax.dk anvender vi også cookies. Dem bruger vi for at huske dine indstillinger, statistik mm. Når du fortsætter med at bruge websitet, går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies. Læs mere

Bordbestilling
Bordbestilling