Halifax Vesterbro

Vesterbrogade 72

1620 København V
Tlf. 82 30 43 05

Køkkenets åbningstider

  • Mandag 17.00–21:00
  • Tirsdag 17:00–21:30
  • Onsdag 17:00–21:30
  • Torsdag 17:00–22:00
  • Fredag 11:30–22:00
  • Lørdag 11:30–22:00
  • Søndag 11:30–21:30

VELKOMMEN

Vi har åbent for både takeaway og spisende gæster i restauranten her på Vesterbrogade, i det gamle apotek - og vi glæder os meget til at invitere dig indenfor. Vi tager også imod større selskaber, hvis du har noget at fejre eller bare skal samle en stor flok? Se Halifax' selskabsmenuer

Kh. Halifax Burgers

 

Historien om Halifax Vesterbro

Vores restaurant på Vesterbro slog dørene op i februar 2015 som den sjette Halifax-restaurant. Restauranten ligger i en gammel, fredet bygning, og derfor var der mange hensyn at tage under byggeprocessen. Læg mærke til ørnen på facaden mod gaden. Den er bevaret fra dengang, Ørnens Apotek lå her. Mange apoteker stammer fra Middelalderen, og dengang brugte man ofte figurer på bygninger som et kendetegn (man havde ikke lige tænkt på husnumre endnu – og da mange kunne ikke læse dengang, skrev man ikke titlen). Ørnen var et symbol på Kristi himmelfart og lysets sejr over mørkets magter. Det var dengang. Nu er det velsmagende burgere, på gode råvarer, i hyggelige omgivelser. Vel også en slags lysets sejr over mørkets magter, tænker vi.


Lidt praktisk info

Børn under armen? 
Der er både puslebord og høje stole til rådighed, og vi vil prøve at finde plads til din barnevogn indenfor, men den kan ikke nødvendigvis stå ved siden af bordet. 

Plads til kørestole? 
Vi har handicap-toilet på Halifax Burgers Vesterbro, men da bygningen er gammel - og fredet - er det desværre ikke lykkedes os at få en tilladelse til at etablere en kørestolsrampe op af de 4 trin, som leder fra gadeniveau og op til restauranten - som altså derfor ikke kan tilgås med kørestol, medmindre man bærer den op.

Parkeringsmuligheder ved Halifax Vesterbro
Der findes 53 parkeringspladser på Vesterbrogade, og ellers findes der et parkeringsanlæg i Tullinsgade 19.


Ugens gang på Halifax Vesterbro

På Halifax Burgers Vesterbro er det gæster i alle aldre, der kommer og nyder en burger.

Vi har særligt travlt om aftenen cirka mellem kl. 18-20, men hvis der ikke er bord klar, lige når du ankommer, kan du lægge dit nummer og tage en øl hos naboen, så ringer vi, når bordet er klar.

En del af vores gæster kombinerer deres tur i Imperial Biografen eller i Det Ny Teater med en burger hos os.

I frokosten på Halifax Burgers Vesterbro er det både turister, lokale og arbejdpladser, der besøger os. Husk, at vi kan lave en aftale om at have dine burgere klar, hvis dig og dine kolleger ikke har så meget tid til frokostpausen. I skal bare ringe ned på restauranten og aftale det med os inden.

I weekenden sidder flere af vores gæster gerne og nyder en af vores økologiske øl eller en af vores nye cocktails, før turen går videre ud på en af Vesterbros mange hyggelige beværtninger.

Om søndagen er der en dejlig afdæmpet atmosfære, så vi tager meget gerne imod dig, selv hvis du har en lidt søvnig søndag.

Er I en børnefamilie, der vil spise hos os i hverdagen, anbefaler vi, at I kommer mellem kl. 15 og 18, hvor der er masser af plads til jer. Hvis I vil være sikre, kan I selvfølgelig bestille bord på forhånd.

PS. Selvom der er nogle trin op til restauranten, så hjælper vi meget gerne med at bære en barnevogn ind, og den må gerne stå på restauranten. Der er plads til alle størrelser på Halifax Burgers.

×

Jep, på Halifax.dk anvender vi også cookies. Dem bruger vi for at huske dine indstillinger, statistik mm. Når du fortsætter med at bruge websitet, går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies. Læs mere

Bordbestilling