Skal du holde selskab?

Polterabend, familiefødselsdag eller rosé-aften med gutterne? Jubilæumsfejring eller firma-komsammen? Eller trænger du bare til at samle en flok gode mennesker omkring dig, uden nogen speciel anledning? Halifax lægger hus til enhver lejlighed. 

Find booking-info til store selskaber lidt længere nede på siden.


I centrum af Odense ligger vores dejlige restaurant der skaber de perfekte rammer for en god middag med hjemmelavede burgere, vin, økologiske øl, hygge og afslappet stemning.

Halifax Classic, 210 kr. per person (min. 10 personer)

 • 1 valgfri burger eller burger bowl
 • 1 valgfri alm. tilbehør 
 • 1 valgfri dip 
 • 1 mellem str. (50 cl) øl, sodavand, saft, iced tea, milkshake eller et glas vin
 • Tilkøb snackkurv som starter til 89 kr. (god at dele 2-3 personer) 

Halifax All In, 375 kr. per person (min. 10 personer)

 • 1 valgfri burger eller burger bowl
 • 1 valgfri alm. tilbehør
 • 1 valgfri dip 
 • 2 valgfri mellem str. (50cl) øl, sodavand, saft, iced tea, milkshake, sjus (enkeltshot) eller et glas vin.
 • 1 valgfri dessert & 1 kop valgfri kaffe.
 • Tilkøb snackkurv som starter til 89 kr. (god at dele 2-3 personer) 
roskilde takeaway restaurant firmafrokost selskabsmenu burgere drinks vegansk hygge familie børnevenlig

Vi går langt for den perfekte løsning!

Send en forespørgsel via en mail til den ønskede restaurant med ca. antal gæster, tidspunkt og dato og du vil få svar tilbage fra den lokale Restaurant Manager, så I sammen kan finde en løsning, der passer til dit behov.

Halifax' 11 restauranter er meget forskellige i størrelse og indretning, så det varierer, hvor mange gæster vi kan have til middag på én gang. På Østerbro, i Roskilde, Køge og på Amager kan vi holde store arrangementer, hvor I kan sidde samlet (og lidt for jer selv), helt op til 40 personer, mens vi på Nørrebro og i København K bedre kan give en god oplevelse til de lidt mindre selskaber. 
 


Er der børn i dit selskab?

Vi elsker alle burgerspisere, også de helt små af slagsen. Derfor har vi allerede sammensat 2 menuer til børn, som de kan nyde godt af - også når der skal være fest! For 90 kroner kan børn op til 12 år vælge en menu med en byg-selv-burger eller for 75 kroner luksus nuggets, begge serveret med hjemmelavet kartoffelmos eller fritter til og Halifax' tomatketchup.

Børn tæller ikke med i de minimum 10 personer. Vil du bestille en selskabsmenu gælder det, at I skal være min. 10 voksne i selskabet (12 år og opefter).   


besøg vores burger restauranter til sommer i roskilde københavn køge odense og få gratis mad til børn
×

Jep, på Halifax.dk anvender vi også cookies. Dem bruger vi for at huske dine indstillinger, statistik mm. Når du fortsætter med at bruge websitet, går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies. Læs mere