Din genvej til en sikker restaurantoplevelse

Med Halifax' digitale bestillingssystem kan du bestille mad og drikke, samt betale din regning, direkte fra din egen mobil, når du besøger os i restauranten. Du kan også undervejs i dit besøg bestille en ekstra dip eller en øl mere - du sender selv bestillingen direkte i baren eller køkkenet. Halifax ShortCuts er en digital genvej uden om fysiske menukort, regninger og betalingsterminaler. Download vores app Halifax Burgers dér, hvor du normalt henter dine apps, så er du klar!


Hvordan fungerer ShortCuts?

Forudbestilling

Når du booker bord på Halifax modtager du med det samme et link, der giver dig mulighed for at forudbestille mad og drikke til dit restaurantbesøg, hjemme fra din sofa. Vi sætter gang i din bestilling, når du ankommer til restauranten - så I bare kan gå direkte til hyggen. Du kan dele booking-linket med resten af dit selskab, så I allesammen, hver for sig, kan have lagt bestillingen klar hjemmefra, hvis I ønsker dette.

Bestilling i restauranten

Der vil på alle borde i vores restauranter findes en QR-kode og en bordkode. Du får adgang til dit bord på tre måder - scan QR-koden med kameraet på din smartphone, download vores app Halifax Burgers, eller gå ind på shortcuts.halifax.dk og tast din bordkode. Herefter vil systemet guide dig igennem bestilling af både starters, burgere, tilbehør, dips & drikkevarer - med en brugerflade som ligner dén, du kender fra vores takeaway-side og med beskrivelser og ikoner, som du kender fra vores fysiske menukort. 

Vores tjenere er selvfølgelig lige i nærheden helt som de plejer, klar til at guide dig eller svare på spørgsmål om vores menu.

Selskaber

I kan sagtens sidde flere rundt om bordet med hver jeres mobil og få adgang jeres bord, ved at bruge den samme bordkode. Så I kan altså bestille 'sammen, men hver for sig' og én person skal ikke bestille for alle de andre. I vil løbende hver især kunne følge med i den samlede bestilling for hele bordet og se, om alle er ved at være der. Eller hente lidt inspiration til jeres egen bestilling... 

Betaling

Når I har nydt jeres besøg hos os og er klar til at forlade restauranten, kan I bruge ShortCuts som en genvej til en hurtig betaling. I kan både betale med MobilePay og kreditkort. Ønsker I en kvittering på jeres betaling, skal I have fat i en tjener, som vil printe en kvittering til jer. Næste skridt i vores løbende udvikling af ShortCuts er selvfølgelig at gøre kvitteringen digital, det bliver forhåbentligt muligt inden længe.  

med vores digitale løsning shortcuts kan vi byde på en god og tryg restaurant oplevelse når du skal nyde din burger i københavn roskilde hillerød lyngby

Et hurtigt frokostmøde?

Forudbestil jeres måltid, så I kan gå lige til sagen, når I lander på Halifax. Når du booker bord, modtager du med det samme et link, som du kan dele med de andre møde-deltagere, så de selv kan forudbestille mad og drikke hver især - men samlet på dit bord.

Er glasset halvt fyldt?

Med ShortCuts kan du bestille ekstra drikkevarer fra din telefon, til dig selv eller til hele bordet. Du sender bestillingen direkte i baren, fra din telefon. Og så kommer din tjener ned med dine drikkevarer, lige så snart de er klar.

Hurtig landing?

Når du booker bord til dig og din familie, kan du sidde hjemme i sofaen og bestille mad og drikke på forhånd - til hele familien. Så kan I gå direkte til hyggen, når I lander på restauranten - hvor en tjener vil sende jeres bestilling i køkkenet, lige så snart, I har sat jer ved bordet.

Mere festligt?

Savner du en sjus eller nogle ekstra snacks og dips til bordet, kan du når som helst gå ind på mobilen og sende en bestilling afsted. Så kan ventetiden gå med at fokusere på vennerne eller kigge din date dybt i øjnene, frem for at vente på, at en tjener kommer forbi dit bord for at tage imod din bestilling.

Ro på......

Nogen gange er det rart at sidde med sin bestilling i ro og mag. Med ShortCuts kan du bestille mad og drikke i præcis dét tempo og den rækkefølge, du ønsker.

Klar til at gå?

Med ShortCuts kan du betale regningen fra din mobil, lige når det passer dig - med kreditkort eller MobilePay.

×

Jep, på Halifax.dk anvender vi også cookies. Dem bruger vi for at huske dine indstillinger, statistik mm. Når du fortsætter med at bruge websitet, går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies. Læs mere