20% rabat til alle studerende

Kom på Halifax og bliv vartet op!

Når du viser os et gyldigt bevis på, at du er studerende, giver vi 20% rabat på dit køb. Tilbuddet gælder alle dage på alle Halifax’ 11 restauranter (ikke for takeaway), også hvis du studerer på gymnasiet, HF eller lignende.

Tag gerne hele din studiegruppe med under armen i dagtimerne, hvis I har brug for et sted at sidde og arbejde, mens I snacker på lidt fries. Så behøver I hverken tænke på oprydning, mangel på stole eller at skulle holde kaffen varm. Den klarer vi! Skriv gerne I bookingen, at I kommer som studerende, så vi kan tage ekstra godt imod jer og finde et bord med god plads til jeres desktops.

Rabatten er personlig og gælder kun for den studerende selv - og kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller kampagner. 


Et udvekslingsophold blev starten på Halifax...

I 2005 mødte Peter og Ulrich hinanden som studerende på udveksling i byen Halifax i Canada. Her faldt de begge to pladask for den gode nærværende service og afslappede stemning, som de mødte på alle de mange caféer og restauranter der findes her i de studerendes mekka, med hele 5 universiteter i byen. Nå ja, og så faldt Peter og Ulrich pladask for hinanden - og tanken om en dag at drive en restaurant sammen! Tilbage i KBH åbner de den første Halifax Burgers på Frederiksborggade i KBH K i 2007!

“Dengang vi boede i Halifax i Canada var det helt almindeligt, at vi som studerende mødtes om morgenen på én af byens caféer med bøger og labtops - og blev der hele dagen. Arbejdede, læste, diskuterede, drak kaffe og hyggede os” (citat: Ulrich Bøving Dehler, medejer og CEO)

Håbet med vores nye initiativ og en permanent studierabat på 20% på al mad og drikke er, at du som studerende i langt højere grad tænker Halifax, hvis du mangler et sted at mødes med studiegruppen eller savner et fredeligt sted at sidde med din computer i løbet af dagen – med god plads og hvor du ikke selv skal stå for hverken wi-fi, kaffebrygning, frokost eller oprydning. Mange af Halifax' tjenere er også selv studerende og vil elske at tage sig godt af dig.

 


På Halifax burgers får du 20 procent studierabat på al mad og drikke burgere og drinks i købenahvn hillerød køge odense lyngby roskilde
×

Jep, på Halifax.dk anvender vi også cookies. Dem bruger vi for at huske dine indstillinger, statistik mm. Når du fortsætter med at bruge websitet, går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies. Læs mere