Vil du med Halifax på Roskilde?

Halifax Burgers har været på roskilde Festival siden 2016. Bliv frivillig hos Halifax Burgers på festival Volunteer at festival. Roskilde festival. Smukfest

Hvad får du som frivillig?

Som frivillig for Halifax Burgers får du:

 • Fuld festival ticket til Roskilde Festival.
 • Indflydelse på din vagtplan.
 • Mad når du er på vagt. Og ja, det er Halifax-burgere.
 • Mulighed for at få vagter sammen med dine venner. 
 • 4 ekstra madbilletter du kan bruge, når du ikke er på vagt.
 • Adgang til vores eget hyggelige bagområde. Kom og saml kræfter i de bløde sofaer med gratis te og kaffe, billige øl og mobilopladning. 
 • Adgang til Roskilde Festivals medarbejdercamping med gode bade, toiletter og madboder. Det er for dig, der har lyst til at sove godt og vågne veludhvilet - hvis du gerne vil have fest i din camp, så skal du hellere slå dig ned på festivalens campingområde. 
 • Adgang til Volunteer Village (Roskilde Festivals område for alle frivillige) lige bag ved Arena. Her er der gratis the, kaffe og saft, opladning, ombytning af Volt batterier, indendørs siddepladser mm. og lige udenfor ligger Bar Røv, som har gode barpriser og stort siddeområde. 

Hvad laver man som frivillig hos Halifax på Roskilde?

 • Du har fire vagter af 8 timer.
 • Én af vagterne er en nattevagt.
 • Opgaverne varierer mellem at stå ved kasseapparaterne, pakke burgere, lave burgere, opfyldning af varer, opvask, og lager- og affaldshåndtering.

Vi er (heldigvis) en travl madbod. Hvilket betyder, at der er knald på - især før musikpladsen åbner. Derfor kan det være hårdt, når du er på vagt – men vi gør alt, hvad vi kan, for at have det sjovt imens!

Placering

Halifax Burger boden ligger ude på camping i området WEST CITY

Ønsker til kollegaer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at I kan få vagter sammen, hvis der er nogle, du særligt gerne vil have vagter sammen med. Skriv det til os i tilmeldningsskemaet. 

Medarbejder camping

Medarbejdercamping var i 2019 gratis, hvilket vi forventer også gør sig gældende for 2022. Det er derfor dit eget ansvar at bestille en plads i tide. Bestilling foregår via din profil på People-vol (Festivalens interne side for medarbejdere), og er efter først-til-mølle-princippet. Du får mere information omkring login mm. når du er tilmeldt som frivillig.


Depositum

Ved tilmelding skal du indbetale et depositum på 400 kr. før pladsen er din.
Det er vigtigt, at du tjekker på din bankkonto at de 400 kr. er blevet trukket, ellers er din tilmelding ikke gyldig.

Efter endt festival vil dit depositum blive refunderet, såfremt du har gennemført alle dine vagter. Vær opmærksom på:

 • Skulle du blive forhindret i at tage én eller flere af dine vagter pga. sygdom, skal en lægeerklæring fremsendes, før dit depositum refunderes
 • Meld afbud senest en måned før festivalens start, så refunderes dit depositum. Overskrides denne deadline får du ikke dit depositum retur. 

Orienteringsmøder

Vi afholder 2 orienteringsmøder kort før festivalen (juni måned), og det er forventet at du deltager på ét af dem. Her møder du dine nye festival-kollegaer, de ansvarlige på dine vagter, ligesom vi gennemgår de forskellige opgaver og ansvarsområder - ja, du kan få svar på alle dine spørgsmål.

Mødedatoerne er ikke fastlagt endnu

Halifax Burgers har været på Festival siden 2016. Bliv frivillig hos Halifax Burgers på festival Volunteer at festival. Roskilde festival. Smukfest

Spørgsmål til rollen?

Har du spørgsmål til din rolle som frivillig i Halifax' bod på Roskilde Festival, er du altid velkommen til at skrive til os på festival@halifax.dk.


Tilmelding

Aldersgrænse

Du skal være fyldt 18 år for at være frivillig i vores bod, og derfor forbeholder vi os retten til at annullere din ansøgning, såfremt du ikke er fyldt 18 år, når festivalen går i gang.

Hvordan tilmelder du dig?

1) Udfyld tilmeldingsskemaet.
2) Betal depositum. 
3) Tjek at depositummet er trukket fra din konto.

Halifax Burgers har været på roskilde Festival siden 2016. Bliv frivillig hos Halifax Burgers på festival Volunteer at festival. Roskilde festival. Smukfest

×

Jep, på Halifax.dk anvender vi også cookies. Dem bruger vi for at huske dine indstillinger, statistik mm. Når du fortsætter med at bruge websitet, går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies. Læs mere