Vil du med Halifax på Roskilde Festival?

Halifax skal igen i år sælge burgere på Roskilde Festival (den 30. juni til 7. juli), og vi har brug for dig, der gerne vil have en fed oplevelse som frivillig på Roskilde 2018 – og dig, som er klar på at knokle igennem, uden at det påvirker dit gode humør. Kom med, oplev den helt særlige orange feeling, og bliv en del af et godt hold, som highfiver hinanden - også når det går stærkt. 

Stemning fra Halifax Burgers på festival

Hvad får man som frivillig for Halifax på Roskilde Festival?

Som frivillig for Halifax Burgers på Roskilde Festival får du:

  • full festival ticket til Roskilde Festival
  • mad når du er på arbejde. Og ja, det er Halifax-burgere.
  • mulighed for at arbejde sammen med dine venner. Skriv det, når du tilmelder dig, så vi kan give jer vagter sammen. 
  • adgang til vores eget hyggelige bagområde. Kom og lad op med gratis te og kaffe, billige øl og mobilopladning. 
  • vi tilbyder at betale for, at du kan sove på Roskilde Festivals medarbejdercamping. Der er gode bade, toiletter og egne madboder. Det er for dig, der har lyst til at sove godt og vågne veludhvilet - hvis du gerne vil have fest i din camp, så skal du hellere slå dig ned på festivalens campingområde. 
  • adgang til Volunteer Village (Roskilde Festivals område for alle frivillige). Her er der også gratis the, kaffe og saft, opladning, ombytning af Volt batterier, indendørs siddepladser mm., og lige udenfor ligger Bar Røv, som har gode barpriser og stort siddeområde - lige bag ved Arena Scenen. 

Hvad laver man som frivillig hos Halifax på Roskilde Festival?

  • du har fire vagter af 8 timer.
  • kun én af vagterne ligger under musikken (ons-lør).
  • én af vagterne er en nattevagt
  • arbejdsopgaverne er forskellige - stå ved kasseapparaterne, være med til at skære burgerboller, pakke burgere, men også opfyldning af varer, opvask, og lager- og affaldshåndtering.

Det er hårdt, når du er på – men vi har det sjovt imens! Du skal være fyldt 18 år for at arbejde i vores bod. 

Ønsker til kollegaer

Vi kan med meget stor sandsynlighed sørge for, at I kan få vagter sammen, hvis der er nogle, du særligt gerne vil arbejde sammen med. Skriv det til os i skemaet nedenfor. 

Spørgsmål til jobbet?

Har du spørgsmål til jobbet som frivillig i Halifax' bod på Roskilde Festival, er du altid velkommen til at skrive til os på festival@halifax.dk.

 

Tilmelding

Hiv fat i din kollega, dine bedste venner, dit sædvanlige Roskilde-crew eller bare dig selv, og ansøg via tilmeldingsskemaet nedenfor - så er du sikret en plads på holdet.  

OBS: Vi beder alle vores Roskilde-frivillige om et depositum på 300 kr., som du får tilbage umiddelbart efter festivalen, når du har taget dine aftalte vagter. Melder du fra senere end en måned før festivalen, får du ikke dit depositum tilbage.  

Orienteringsmøder

Vi afholder 2 orienteringsmøder lige før festivalen - tirsdag den 12. juni kl. 19 og torsdag den 14. juni kl. 19 i København - og det er forventet at du deltager på ét af dem. Her møder du dine nye festival-kollegaer, de ansvarlige på dine vagter, ligesom vi gennemgår de forskellige opgaver og ansvarsområder - ja, du kan få svar på alle dine spørgsmål.×

Jep, på Halifax.dk anvender vi også cookies. Dem bruger vi for at huske dine indstillinger, statistik mm. Når du fortsætter med at bruge websitet, går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies. Læs mere