Halifax på Roskilde

Halifax Burgers har været på roskilde Festival siden 2016. Bliv frivillig hos Halifax Burgers på festival Volunteer at festival. Roskilde festival. Smukfest

Tilmelding

Aldersgrænse

Du skal være fyldt 16 år for at være frivillig i vores bod, og derfor forbeholder vi os retten til at annullere din ansøgning, såfremt du ikke er fyldt 16 år, når festivalen går i gang.

Hvordan tilmelder du dig?

1) Udfyld tilmeldingsskemaet.
2) Betal depositum. 
3) Tjek at depositummet er trukket fra din konto.
4) Læs dén mail, vi efterfølgende sender med praktisk info og dato for info-møde.Hvad får du som frivillig?

Som frivillig får du:

 • Fuld festival ticket til Roskilde Festival.
 • Indflydelse på din vagtplan.
 • Mad når du er på vagt. Og ja, det er Halifax-burgere.
 • Mulighed for at få vagter sammen med dine venner. 
 • 4 ekstra madbilletter du kan bruge, når du ikke er på vagt.
 • Adgang til vores eget hyggelige bagområde. Kom og saml kræfter i de bløde sofaer med gratis te og kaffe, billige øl og mobilopladning. 
 • Adgang til Roskilde Festivals medarbejdercamping med gode bade, toiletter og madboder. Det er for dig, der har lyst til at sove godt og vågne veludhvilet - hvis du gerne vil have fest i din camp, så skal du hellere slå dig ned på festivalens campingområde. 
 • Adgang til Volunteer Village (Roskilde Festivals område for alle frivillige) lige bag ved Arena. Her er der gratis the, kaffe og saft, opladning, ombytning af Volt batterier, indendørs siddepladser mm. og lige udenfor ligger Bar Røv, som har gode barpriser og stort siddeområde. 

Hvad består arbejdet i?

 • Du har fire vagter af 8 timer.
 • Én af vagterne er en nattevagt.
 • Opgaverne varierer mellem at stå ved kasseapparaterne, pakke burgere, lave burgere, opfyldning af varer, opvask, og lager- og affaldshåndtering.

Vi er (heldigvis) en travl madbod. Hvilket betyder, at der er knald på - især før musikpladsen åbner. Derfor kan det være hårdt, når du er på vagt – men vi gør alt, hvad vi kan, for at have det sjovt imens!

Placering

Halifax Burgers bod ligger i 2023 inde på det område af festivalpladsen, der åbnes for alle i warm-up dagene fra lørdag til onsdag. Tæt på den berømte Gringo Bar og nær den nye scene, hvor alle festivalens opvarmningsbands vil spille, før det officielle musikprogram starter - det som før hed Rising Stage. 

Ønsker til kollegaer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at I kan få vagter sammen, hvis der er nogle, du særligt gerne vil have vagter sammen med. Skriv det til os i tilmeldningsskemaet. OBS: Man skal være fyldt 18 år (når festivalen starter) for at tage arbejde som frivillig i Halifax Burgers bod på Roskilde Festival.

Medarbejder camping

Som frivillige på Roskilde, får du automatisk adgang til festivalens egen gratis medarbejdercamping. Men det er dit eget ansvar at bestille en plads i tide og ikke noget, som vi kan hjælpe med. Bestilling foregår via din profil på People-vol (Festivalens interne side for medarbejdere), og er efter først-til-mølle-princippet. Du får mere information omkring login mm. når du er tilmeldt som frivillig.


kom med som frivillige for halifax burgers på roskilde festival gratis burgere på arbejde og billige personale øl få vagter med dine venner sommer festival

Depositum

Ved tilmelding skal du indbetale et depositum på 400 kr. før pladsen er din.


Det er vigtigt, at du tjekker på din bankkonto at de 400 kr. er blevet trukket, ellers er din tilmelding ikke gyldig.

Efter endt festival vil dit depositum blive refunderet, såfremt du har gennemført alle dine vagter. Vær opmærksom på:

 • Skulle du blive forhindret i at tage én eller flere af dine vagter pga. sygdom, skal en lægeerklæring fremsendes, før dit depositum refunderes
 • Meld afbud senest en måned før festivalens start, så refunderes dit depositum. Overskrides denne deadline får du ikke dit depositum retur. 

Orienteringsmøder

Vi afholder 2 orienteringsmøder kort før festivalen (juni måned), og det er forventet at du deltager på ét af dem. Her møder du dine nye festival-kollegaer, de ansvarlige på dine vagter, ligesom vi gennemgår de forskellige opgaver og ansvarsområder - ja, du kan få svar på alle dine spørgsmål.

Orienteringsmøder bliver afholdt på Halifax Burgers hovedkontor i Studiestræde 32B på 2. sal den 6. og 7. juni kl. 17.00-18.00. Info om dagsorden følger. 

Halifax Burgers har været på Festival siden 2016. Bliv frivillig hos Halifax Burgers på festival Volunteer at festival. Roskilde festival. Smukfest

Spørgsmål ?

Har du spørgsmål til jobbet som frivillig i Halifax' bod på Roskilde, problemer med din tilmelding eller tilføjelser til din ansøgning, er du altid velkommen til at skrive til vores frivilligekoordinator Line, som sidder klar på festival@halifax.dk.

×

Jep, på Halifax.dk anvender vi også cookies. Dem bruger vi for at huske dine indstillinger, statistik mm. Når du fortsætter med at bruge websitet, går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies. Læs mere