Vil du med Halifax på Roskilde Festival 2020?

Halifax Burgers har været på Festival siden 2016. Bliv frivillig hos Halifax Burgers på festival Volunteer at festival. Roskilde festival. Smukfest

Hvad får man som frivillig for Halifax på Roskilde Festival?

Halifax Burgers boden ligger i City West ude på campingpladsen - lige ved siden af Rising Scenen.

Som frivillig for Halifax Burgers på Roskilde Festival får du:

 • fuld festival ticket til Roskilde Festival
 • indflydelse på din vagtplan
 • mad når du er på arbejde. Og ja, det er Halifax-burgere
 • mulighed for at få vagter sammen med dine venner 
 • 4 madbilletter til at benytte når du ikke er på arbejde
 • adgang til vores eget hyggelige bagområde. Kom og lad op med gratis te og kaffe, billige øl og mobilopladning. 
   
 • adgang til Roskilde Festivals medarbejdercamping. Der er gode bade, toiletter og egne madboder. Det er for dig, der har lyst til at sove godt og vågne veludhvilet - hvis du gerne vil have fest i din camp, så skal du hellere slå dig ned på festivalens campingområde. 
 • adgang til Volunteer Village (Roskilde Festivals område for alle frivillige). Her er der også gratis the, kaffe og saft, opladning, ombytning af Volt batterier, indendørs siddepladser mm., og lige udenfor ligger Bar Røv, som har gode barpriser og stort siddeområde - lige bag ved Arena Scenen. 

Hvad laver man som frivillig hos Halifax på Roskilde Festival?

 • du har fire vagter af 8 timer
 • du har mulighed for at have tre vagter før musikdagene og kun 1 under musikdagene, eller 2 før musikken og 2 under musikken
 • én af vagterne er en nattevagt
 • arbejdsopgaverne er forskellige - stå ved kasseapparaterne, pakke burgere, lave burgere, men også opfyldning af varer, opvask, og lager- og affaldshåndtering.

Vi er (heldigvis) en tralv madbod. Hvilket betyder at der er knald på - især før musikpladsen åbner. Derfor kan det være hårdt når du er på vagt – men vi gør alt hvad vi kan for at have det sjovt imens!
 

OBS!
Du skal være fyldt 18 år
for at arbejde i vores bod, og derfor forbeholder vi os retten til at annullere din ansøgning, såfremt du ikke er fyldt 18 år, når festivalen går i gang.

 

Ønsker til kollegaer

Vi gør alt hvad vi kan, for at I kan få vagter sammen, hvis der er nogle, du særligt gerne vil arbejde sammen med. Skriv det til os i tilmeldningsskemaet. 

Medarbejder camping

Medarbejdercamling blev i 2019 gratis, hvilket vi forventer også gør sig gældende for 2020. Det er derfor dit eget ansvar at bestille en plads i tide. Bestilling foregår via din profil på People-vol, og er efter først-til-mølle-princippet.


Depositum

Ved tilmelding skal du indbetale et depositum på 400 kr. før pladsen er din.
Det er vigtigt, at du tjekker på din bankkonto at de 400 kr. er blevet trukket, ellers er din tilmelding ikke gyldig.

Efter endt festival vil dit depositum blive refunderet, såfremt du har gennemført alle dine vagter. Vær opmærksom på:

 • skulle du blive forhindret i at tage én eller flere af dine vagter pga. sygdom, skal en lægeerklæring fremsendes, før dit depositum refunderes
 • meld afbud senest en måned før festivalens start, så refunderes dit depositum. Overskrides denne deadline får du ikke dit depositum retur. 

Orienteringsmøder

Vi afholder 2 orienteringsmøder kort før festivalen (juni måned), og det er forventet at du deltager på ét af dem.

Her møder du dine nye festival-kollegaer, de ansvarlige på dine vagter, ligesom vi gennemgår de forskellige opgaver og ansvarsområder - ja, du kan få svar på alle dine spørgsmål.

OBS! MØDEDATOER EJ FASTLAGT ENDNU


Spørgsmål til jobbet?

Har du spørgsmål til jobbet som frivillig i Halifax' bod på Roskilde Festival, er du altid velkommen til at skrive til os på festival@halifax.dk.


Tilmelding

DER ER ÅBENT FOR TILMELDING

Hvordan tilmelder du dig?

1) Udfyld tilmeldingsskemaet nedenfor

2) Betal depositum 

3) Tjek at depositummet er trukket fra din konto×

Jep, på Halifax.dk anvender vi også cookies. Dem bruger vi for at huske dine indstillinger, statistik mm. Når du fortsætter med at bruge websitet, går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies. Læs mere