Når vi vælger råvarer...

... lægger vi vægt på kvalitet, nærhed, økologi, miljøpåvirkning og godt samarbejde med vores leverandører. Her på siden kan du læse mere om nogle af de store grupper af råvarer, vi bruger, og hvor vi får dem fra. 

Oksekød

Halifax Burgers' bøffer af hakket oksekød leveres friskhakket fra Hørkram, hvis forretning bygger på kvalitet, godt håndværk og hele tiden med øget fokus på at drive en bæredygtig forretning. Kødet er fra EU.

Kylling

Vi har valgt at tilslutte os den anerkendte standard European Chicken Commitment (ECC) for al den kylling, vi serverer. Det sikrer, at kyllingerne vokser langsommere, har mere plads og har adgang til beskæftigelse og naturligt lys. Indfasningen af ECC sker frem mod ultimo 2022. Allerede fra august 2020 har vi indført krav om, at kyllingerne skal vokse langsommere og leve op til 1 statsligt dyrevelfærdshjerte. ECC lever op til 2 dyrevelfærdshjerter.

Grønt

Grøntgrossisten står for at levere frugt og grønt til alle Halifax' 11 restauranter, 6 dage om ugen - så vi både kan sikre os minimalt madspild og større friskhed. Grøntgrossisten holder til i Taastrup og er generelt kendt for at levere en høj kvalitet af både traditionelle varer fra rundt om i Europa, men har også et stort udvalg af lokale og økologiske produkter.

Kolonial & mejeri

Dagrofa er en af Danmarks største foodservice-virksomheder, og de leverer vores tørvarer og kolonial. Af økologiske produkter får vi blandt andet æg, mælk, havregryn og rismel.

Kaffe & the

Peter Larsen Kaffe leverer den sorte drik, vi alle holder af. De er frontløbere i Danmark, hvad angår bæredygtig kaffe, og har siden 1998 produceret fairtrade og økologisk kaffe på risteriet i Viborg. Vores 3 typer kvalitets-te står Perchs te-handel i KBH for at levere.

Øl

Vores primære øl-leverandør er Bryghuset Braunstein. Et lille bryggeri på Køge Havn, der har leveret øl til os, siden vi åbnede i 2007. Hos Braunstein byder de på mange økologiske varer, og på Halifax Burgers serverer vi eksempelvis deres økologiske pilsner, hvedeøl, classic samt en økologisk æblecider.


×

Jep, på Halifax.dk anvender vi også cookies. Dem bruger vi for at huske dine indstillinger, statistik mm. Når du fortsætter med at bruge websitet, går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies. Læs mere

Bordbestilling