Når vi vælger råvarer...

... lægger vi vægt på kvalitet, nærhed, økologi, miljøpåvirkning og godt samarbejde med vores leverandører. Her på siden kan du læse mere om nogle af de store grupper af råvarer, vi bruger, og hvor vi får dem fra. 

Kød

I februar 2017 gik en drøm i opfyldelse: Vi anvender nu kun økologisk oksekød i vores burgere fra vores leverandør Friland (under Danish Crown). Det betyder, at bøffen i din burger kommer fra køer, som får daglig motion året rundt, er på græsmarker i sommerhalvåret, går i stalden om vinteren med god plads og masser af strøelse, får 100% økologisk og GMO-frit foder – og så er dyrene født, opvokset og slagtet i Danmark.

Grønt

Al Walid er navnet på vores grønthandler, der hver dag bringer frisk grønt til vores burgere. Al Walid er en grønthandler på Grønttorvet i Valby, som drives af de to brødre Kazeem og Walid. Al Walid har leveret til os, siden vi åbnede den første Halifax-restaurant i 2007.

Kolonial & mejeri

AB catering er en af Danmarks største foodservice-virksomheder og de leverer vores tørvarer og kolonial. De fleste af vores mejeriprodukter får vi fra Smørmanden. Af økologiske produkter får vi blandt andet fløde, smør, mælk, kikærtemel, havregryn og rismel.

Kaffe & the

Peter Larsen leverer den sorte drik, vi alle holder af. De er frontløbere i Danmark, hvad angår bæredygtig kaffe og har siden 1998 produceret fairtrade og økologisk kaffe på risteriet i Viborg. Vores forhold til Peter Larsen indebærer nu også et samarbejde på Roskilde Festival, hvor vi sammen har boden ’Coffee & Burgers ’.

Vin

Kjær & Sommerfeldt er Københavns ældste vinhandel med en historie spækket med passion, sjæl og nærvær. Dét mærker vi på Halifax gennem vores konsulent Søren, som ud over at være vin-connaisseur også deler vores burger-passion. Sammen sørger vi for, at vi på Halifax kan byde på et småt men godt sortiment af vine, der er nøje udvalgt til at gå hånd-i-hånd med din burgermenu.

Øl

Vores primære øl-leverandør er Braunstein Bryggeriet, et lille bryggeri på Køge Havn, der har leveret øl til os, siden vi åbnede i 2007. Hos Braunstein byder de på mange økologiske varer, og på Halifax serverer vi eksempelvis deres økologiske pilsner, hvedeøl, classic samt en økologisk æblecider.


×

Jep, på Halifax.dk anvender vi også cookies. Dem bruger vi for at huske dine indstillinger, statistik mm. Når du fortsætter med at bruge websitet, går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies. Læs mere