Noget at se frem til…

Lige nu får du 20% oveni, når du køber et gavekort til Halifax! Betal eks. 200 kroner – og få et gavekort på 240 kroner. Gavekortet sendes direkte til din mail, lige til at printe og binde en rød sløjfe om og give til én, du holder af – eller måske du selv trænger til noget godt at se frem til? Gavekortet kan bruges på alle Halifax’ restauranter. Vi håber, det vil bringe glæde. Mere af det praktiske.

Bestilling
 
10 gavekort á 500 kr
 
Subtotal 5.000 kr
Rabat (20%) -750 kr
 
Total 4.250 kr


Mere info om gavekort

Gavekort til Halifax Burgers kan også købes i alle vores restauranter, hvor det kommer i en fin kuvert. Gavekort er gyldigt i 3 år fra købstidspunktet og kan bruges både på vores restauranter og til at købe take away her på siden.   

Bruger du ikke hele beløbet på dit gavekort, vil du få udstedt et nyt gavekort på restbeløbet, som så skal bruges inden for 3 år fra denne dato. Gavekort kan ikke ombyttes til kontanter. Har du nogen spørgsmål til gavekort, hjælper de meget gerne med svar ude i restauranterne, og ellers er du velkommen til at sende en mail til info@halifax.dk. Der er 14 dages fortrydelsesret på køb af gavekortet.

×

Jep, på Halifax.dk anvender vi også cookies. Dem bruger vi for at huske dine indstillinger, statistik mm. Når du fortsætter med at bruge websitet, går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies. Læs mere