Læg en burger under juletræet

Glæd dine ansatte eller familien derhjemme med gaven, som alle aldre elsker og sætter pris på - nemlig god mad, lavet fra bunden, og serveret i dejlige omgivelser.

Lige nu får du 20% oveni, når du køber et gavekort til Halifax! Betal eks. 200 kroner – og få et gavekort på 240 kroner. Gavekortet sendes direkte til din mail, lige til at printe og binde en rød sløjfe om og give til én, du holder af – eller måske du selv trænger til noget godt at se frem til? Gavekortet kan bruges på alle Halifax’ restauranter. Vi håber, det vil bringe glæde. Mere af det praktiske.

Bestilling
 
10 gavekort á 500 kr
 
Subtotal 5.000 kr
Rabat (20%) -750 kr
 
Total 4.250 kr


Et gavekort til Halifax burger restauranter er en gave til god mad lavet på friske råvarer

Lidt praktisk info

Gavekort er gyldigt i 3 år. Bruger du ikke hele beløbet på dit gavekort på én gang, får du udstedt et nyt gavekort på restbeløbet, som skal bruges inden for 3 år fra denne dato. Gavekort kan bruges som betaling af takeaway på halifax.dk eller benyttes i vores restauranter og kan ikke ombyttes til kontanter. Har du spørgsmål til brugen af gavekortet, er du velkommen til at sende en mail til info@halifax.dk. Der er 14 dages fortrydelsesret på køb af gavekort.

×

Jep, på Halifax.dk anvender vi også cookies. Dem bruger vi for at huske dine indstillinger, statistik mm. Når du fortsætter med at bruge websitet, går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies. Læs mere