Noget at se frem til…

Køb et Halifax gavekort og forær én du holder af en madoplevelse på en af vores restauranter efter eget valg. Du får tilsendt kortet på din mail, så du har det med det samme. Vi håber, det vil bringe glæde. Mere af det praktiske.
Mere info om gavekort

Gavekort til Halifax Burgers kan også købes i alle vores restauranter, hvor det kommer i en fin kuvert. Gavekort er gyldigt i 3 år fra købstidspunktet og kan bruges både på vores restauranter og til at købe take away her på siden.   

Bruger du ikke hele beløbet på dit gavekort, vil du få udstedt et nyt gavekort på restbeløbet, som så skal bruges inden for 3 år fra denne dato. Gavekort kan ikke ombyttes til kontanter. Har du nogen spørgsmål til gavekort, hjælper de meget gerne med svar ude i restauranterne, og ellers er du velkommen til at sende en mail til info@halifax.dk. Der er 14 dages fortrydelsesret på køb af gavekortet.

×

Jep, på Halifax.dk anvender vi også cookies. Dem bruger vi for at huske dine indstillinger, statistik mm. Når du fortsætter med at bruge websitet, går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies. Læs mere