Venteliste til Smukfest

Tilmeldingerne til Smukfest er væltet ind, så vi er så heldige allerede at have nok frivillige til at kunne servere burgere på Smukfest 2024. Vil du gerne tilmeldes ventelisten, er du dog meget velkommen til at sende en mail til festival@halifax.dk  

Halifax Burgers har været på roskilde Festival siden 2016. Bliv frivillig hos Halifax Burgers på festival Volunteer at festival. Roskilde festival. Smukfest

Hvad får du som frivillig?

Som frivillig for Halifax Burgers får du:

  • Fuld partout billet til hele festivalen (inkl. warm up-dage)
  • Mulighed for vagter sammen med dine venner.
  • Mad og drikke når du er på vagt. Og ja, det er Halifax-burgere.
  • 3 ekstra madbilletter du kan bruge, når du ikke er på vagt.
  • Adgang til rene toiletter og et hyggeligt bagområde med bløde sofaer, hvor du kan samle kræfter og nyde en kop gratis te eller kaffe, købe billige øl og cider, samt få ladet mobilen op gratis.

Hvad består arbejdet i?

  • Du har tre vagter af 8 timer under musik-dagene (onsdag-søndag)
  • Én af vagterne er en lukkevagt.
  • Opgaverne varierer mellem at stå ved kasseapparaterne, pakke burgere, lave burgere, opfyldning af varer, opvask, og lager- og affaldshåndtering.

Vi er (heldigvis) en travl madbod. Hvilket betyder, at der er knald på. Derfor kan det være hårdt, når du er på vagt – men vi gør alt, hvad vi kan, for at have det sjovt imens!

Placering

Igen i år har vi en fantastisk placering under trækronerne, lige til højre for Bøgescenerne. Så du kan høre alle de store navne, imens du hygger med dine kollegaer og langer burgere over disken. 

Ønsker til kollegaer

Vi kan med stor sandsynlighed sørge for, at I kan få vagter sammen, hvis I er en lille flok, der gerne vil arbejde i samme tidsrum på nogle af jeres vagter. Skriv det til os i tilmeldningsskemaet, så vil vi gøre vores bedste. 

Må man være under 18 år?

Nej, desværre. Man skal være fyldt 18 år (når festivalen starter) for at tage arbejde som frivillig i Halifax Burgers bod på Smukfest. 

Overnatning

Halifax kan desværre ikke hjælpe med overnatning på festivalen. Det er dit eget ansvar at sikre dig, at du har et sted at sove. Læs mere på Smukfest egen hjemmeside HER.


Orienteringsmøder

Vi afholder et orienteringsmøde inden festivalen. Her gennemgår vi de forskellige opgaver og ansvarsområder, du får mulighed for at møde dine nye festival-kollegaer og få svar på alle dine spørgsmål.

Mødet finder sted i juni på Halifax Burgers hovedkontor i København, Studiestræde 32b, Kbh K. Det er også muligt at deltage i mødet via Zoom. Mere info om tid og tilmelding, kommer senere. 

Halifax Burgers har været på roskilde Festival siden 2016 Bliv frivillig hos Halifax Burgers på festival Volunteer at festival. Roskilde festival. Smukfest

Depositum

Ved tilmelding skal indbetales et depositum på 350 kr. 

Det er vigtigt, at du tjekker på din bankkonto at de 350 kr. er blevet trukket, ellers er din tilmelding ikke gyldig. Efter endt festival vil dit depositum blive refunderet, såfremt du har gennemført alle dine vagter. Vær opmærksom på:

  • Skulle du blive forhindret i at tage én eller flere af dine vagter pga. sygdom, skal en lægeerklæring fremsendes, før dit depositum refunderes
  • Meld afbud ved at sende en mail til festival@halifax.dk senest en måned før festivalens start, så refunderes dit depositum hurtigst muligt, efter mailen er modtaget. Overskrides denne deadline får du ikke dit depositum retur. 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til jobbet som frivillig i Halifax' bod på Smukfest, problemer med din tilmelding eller tilføjelser til din ansøgning, er du altid velkommen til at skrive til vores frivilligekoordinator Line, som sidder klar på festival@halifax.dk.

Halifax burgers skal igen i år på smukfest. vi ligger placeret tæt på bøgescenen
×

Jep, på Halifax.dk anvender vi også cookies. Dem bruger vi for at huske dine indstillinger, statistik mm. Når du fortsætter med at bruge websitet, går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies. Læs mere