Halifax på Smukfest

Venteliste

Vi har lukket for tilmeldingerne til Smukfest 2023!

Vil du gerne på ventelisten? Send en mail til vores frivilligkoordinator Line på festival@halifax.dk, og så får du besked, hvis vi får en ledig plads til dig.

Halifax Burgers har været på roskilde Festival siden 2016. Bliv frivillig hos Halifax Burgers på festival Volunteer at festival. Roskilde festival. Smukfest

Hvad får du som frivillig?

Som frivillig for Halifax Burgers får du

  • Fuld partout billet til hele festivalen.
  • Indflydelse på din vagtplan
  • Mulighed for vagter sammen med dine venner.
  • Adgang til rene toiletter og et hyggeligt bagområde med sofaer, mobilopladning, gratis kaffe og billige øl.
  • Selvfølgelig mad og drikke fra Halifax på din vagt. 

Hvad er dine opgaver som frivillig hos Halifax?

Som frivillig skal du både være med i køkkenet og tilberede burgere og fritter, du skal pakke burgere og du skal stå ved kassen. Derudover skal du også være med til at løse alle de mere 'usynlige' opgaver, som at modtage varer, fylde lager op, vaske op og håndtere affald og løbende oprydning. Du arbejder i alt 24 timer fordelt på 3 vagter. Det er hårdt, når du er på – men vi gør vores bedste for at have det sjovt imens!

Ønsker til kollegaer

Vi kan med stor sandsynlighed sørge for, at I kan få vagter sammen, hvis I er en lille flok, der gerne vil arbejde i samme tidsrum på nogle af jeres vagter. Skriv det til os i tilmeldningsskemaet, så vil vi gøre vores bedste. OBS: Man skal være fyldt 18 år (når festivalen starter) for at tage arbejde som frivillig i Halifax Burgers bod på Smukfest.

Overnatning

Halifax kan desværre ikke hjælpe med overnatning på festivalen. Det er dit eget ansvar at sikre dig, at du har et sted at sove.

Har du dit eget telt med, kan du slå det op på både KærligHeden, Skovlunden, Banerne og FØLA. Her er der masser af plads til medbragte telte – hvis du er hurtig vel at mærke. Læs mere på smukfest egen hjemmeside HER


Orienteringsmøde

Vi afholder to orienteringsmøder inden festivalen, så alle har mulighed for at være med på ét af møderne. Her gennemgår vi de forskellige opgaver og ansvarsområder, du får mulighed for at møde dine nye festival-kollegaer og få svar på alle dine spørgsmål.

Møderne finder sted den 11. og 12. juli kl. 17.00-18.00 på Halifax Burgers hovedkontor i København, Studiestræde 32b, KBH K. Mere info om tilmelding til møderne. 
 

Halifax Burgers har været på roskilde Festival siden 2016 Bliv frivillig hos Halifax Burgers på festival Volunteer at festival. Roskilde festival. Smukfest

Depositum

Ved tilmeldning skal du indbetale et depositum på 400 kr. før pladsen er din. Det er vigtigt, at du tjekker på din bankkonto at de 400 kr. er blevet trukket, ellers er din tilmelding ikke gyldig.

Efter endt festival vil dit depositum blive refunderet, såfremt du har gennemført alle dine vagter. Vær opmærksom på:

  • Skulle du blive forhindret i at tage én eller flere af dine vagter pga. sygdom, skal en lægeerklæring fremsendes, før dit depositum refunderes.
  • Meld afbud senest en måned før festivalens start, så refunderer vi dit depositum. 

Spørgsmål til jobbet

Har du spørgsmål til jobbet som frivillig i Halifax' bod på Smukfest, problemer med din tilmelding eller tilføjelser til din ansøgning, er du altid velkommen til at skrive til vores frivilligekoordinator Line, som sidder klar på festival@halifax.dk.


Hvor ligger Halifax' bod på Smukfest?

Igen i år har vi en fantastisk placering under trækronerne lige til højre for Bøgescenerne, så du kan høre alle de store navne, imens du hygger med dine kollegaer og langer burgere over disken. 

Halifax burgers skal igen i år på smukfest. vi ligger placeret tæt på bøgescenen
×

Jep, på Halifax.dk anvender vi også cookies. Dem bruger vi for at huske dine indstillinger, statistik mm. Når du fortsætter med at bruge websitet, går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies. Læs mere