OBS!

Vi har fundet de frivillige vi skal bruge, og har derfor lukket for vores tilmelding igen. 

Ønsker du at komme på venteliste, skriv da til festival@halifax.dk


Halifax på Smukfest 2019

Halifax skal på Smukfest og sælge burgere igen i år. Vi fik en fantastisk varm velkomst sidste år, og glæder os til at være med igen.

 

Halifax burgers skal igen i år på smukfest. vi ligger placeret tæt på bøgescenen

Hvad får man som frivillig for Halifax på Smukfest?

Som frivillig for Halifax Burgers på Smukfest får du:

  • adgang til rene toiletter og vores hyggelige bagområde ved boden med sofaer, tæpper, mobilopladning, gratis kaffe og meget billige øl & cider.
  • selvfølgelig mad og drikke fra Halifax på din vagt.
  • mulighed for at komme med på et godt hold med højt humør. 

Hvad laver man som frivillig hos Halifax på Smukfest?

Som frivillig har du både de 'almindelige' opgaver som at være med til at bygge burgere, pakke burgere og stå ved kasseapparaterne, til de opgaver, der er mere usynlige, men mindst lige så vigtige: opfyldning af varer, opvask, og lager- og affaldshåndtering. Du arbejder i alt 24 timer fordelt på 3 vagter. Det er hårdt, når du er på – men vi har det sjovt imens! Du skal være fyldt 18 år for at arbejde i vores bod.

Ønsker til kollegaer

Vi kan med meget stor sandsynlighed sørge for, at I kan få vagter sammen, hvis der er nogle, du særligt gerne vil arbejde sammen med. Skriv det til os i din ansøgning.


Orienteringsmøde

Vi afholder et orienteringsmøde inden festivalen, hvor du møder dine nye festival-kollegaer, får gennemgået de forskellige opgaver og ansvarsområder og får svar på alle dine spørgsmål. Der bliver sendt referat ud efterfølgende.

Mødet finder sted på vores hovedkontor i København!
Vi skriver, så snart datoen ligger fast. 


Spørgsmål til jobbet

Har du spørgsmål til jobbet, så er du altid velkommen til at skriv til os på festival@halifax.dk. 


×

Jep, på Halifax.dk anvender vi også cookies. Dem bruger vi for at huske dine indstillinger, statistik mm. Når du fortsætter med at bruge websitet, går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies. Læs mere