Lukket for årets tilmelding til Smukfest

Vi her så heldige allerede at have modtaget nok ansøgninger til at dække årets vagtplan i Halifax Burgers' bod på Smukfest 2022. Ønsker du at komme på venteliste, er du velkommen til at sende en mail til festival@halifax.dk.


Vil du med Halifax på Smukfest?

Vores frivillige servere vores festival burgere med et stort smil. Halifax burgers på Smukfest og Roskilde festival

Hvad får du som frivillig?

Som frivillig for Halifax Burgers får du

  • Fuld partout billet til hele festivalen.
  • Indflydelse på din vagtplan
  • Mulighed for vagter sammen med dine venner.
  • Adgang til rene toiletter og et hyggeligt bagområde med sofaer, mobilopladning, gratis kaffe og billige øl.
  • Selvfølgelig mad og drikke fra Halifax på din vagt. 

Hvad er dine opgaver som frivillig hos Halifax?

Som frivillig skal du både være med i køkkenet og tilberede burgere og fritter, du skal pakke burgere og du skal stå ved kassen. Derudover skal du også være med til at løse alle de mere 'usynlige' opgaver, som at modtage varer, fylde lager op, vaske op og håndtere affald og løbende oprydning. Du arbejder i alt 24 timer fordelt på 3 vagter. Det er hårdt, når du er på – men vi gør vores bedste for at have det sjovt imens!

Ønsker til kollegaer

Vi kan med stor sandsynlighed sørge for, at I kan få vagter sammen, hvis er en lille flok, der gerne vil arbejde i samma tidsrum på nogle af jeres vagter. Skriv det til os i tilmeldningsskemaet, så vil vi gøre vores bedste.

Overnatning

Halifax kan desværre ikke hjælpe med overnatning på festivalen. Det er dit eget ansvar at sikre dig, at du har et sted at sove.

Har du dit eget telt med, kan du slå det op på både KærligHeden, Skovlunden, Banerne og FØLA. Her er der masser af plads til medbragte telte – hvis du er hurtig vel at mærke. Læs mere på smukfest egen hjemmeside HER


Orienteringsmøde

Vi afholder et orienteringsmøde inden festivalen, som vi anbefaler, at man deltager i. Her har du mulighed for at møde dine nye festival-kollegaer, vi gennemgår de forskellige opgaver og ansvarsområder og du kan få svar på alle dine spørgsmål.

Mødet finder sted på vores hovedkontor i København, Studiestræde 32b, KBH K. Mere info om dato kommer senere, men det forventes at ligge i juli måned.
 

Halifax Burgers har været på roskilde Festival siden 2016 Bliv frivillig hos Halifax Burgers på festival Volunteer at festival. Roskilde festival. Smukfest

Depositum

Ved tilmeldning skal du indbetale et depositum på 400 kr. før pladsen er din. Det er vigtigt, at du tjekker på din bankkonto at de 400 kr. er blevet trukket, ellers er din tilmelding ikke gyldig.

Efter endt festival vil dit depositum blive refunderet, såfremt du har gennemført alle dine vagter. Vær opmærksom på:

  • Skulle du blive forhindret i at tage én eller flere af dine vagter pga. sygdom, skal en lægeerklæring fremsendes, før dit depositum refunderes.
  • Meld afbud senest en måned før festivalens start, så refunderer vi dit depositum. 

Spørgsmål til jobbet

Har du spørgsmål til jobbet, så er du altid velkommen til at skriv til os på festival@halifax.dk. 


Tilmelding

Aldersgrænse

Du skal være fyldt 18 år for at arbejde i vores bod, og derfor forbeholder vi os retten til at annullere din ansøgning, såfremt du ikke er fyldt 18 år, når festivalen går i gang.

Hvordan tilmelder du dig?

1) Udfyld tilmeldingsskemaet (det er på nuværende tidspunkt deaktiveret, da vi ikke mangler flere frivillige i 2022).
2) Betal depositum. 
3) Tjek at depositummet er trukket fra din konto.


Halifax burgers skal igen i år på smukfest. vi ligger placeret tæt på bøgescenen
×

Jep, på Halifax.dk anvender vi også cookies. Dem bruger vi for at huske dine indstillinger, statistik mm. Når du fortsætter med at bruge websitet, går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies. Læs mere