Velkommen til Halifax Lyngby

Den 22. september åbnede Halifax Burgers en ny restaurant i Lyngby centrum, bestående af et stort orangeri med plads til 70 gæster og en takeaway enhed. Den nye placering er rundt om hjørnet fra vores tidligere location på Handelstorvet, lige ved Magasins hovedindgang.  

I Lyngby lige ved handelstorvet foran magasin kan du spise middag eller frokost i et stort orangeri hvor vi har indrettet restaurant til hygge med venner eller stort selskab hvor du kan nyde burgere snacks dessert kaffe vin børnemenuer shakes

Hvad kan du forvente som gæst?

Stemning

Orangeriet har plads til 70 gæster og vil være åbent året rundt, for både impulsive restaurantbesøg og booking af større selskaber. Her kan du læne dig godt til rette i de specialdesignede møbler og lade dig varte op omgivet af palmer, oliventræer og guldranker, med kig til himlen. 

Om sommeren åbner vi facaderne og stille loungemøbler frem, så vi kan trække stemningen fra den lille passage og handelsgaden helt ind på restauranten - og forhåbentligt blive det oplagte sted at nyde en kop kaffe, et glas vin eller et måltid mad efter en shoppetur eller på vej i biografen. På Halifax er der plads til alle.

Overfor orangeriet, som også rummer en lille bar, har vi vores køkkenenhed, beklædt med egetræslameller og grønne klatreplanter - hvorfra man kan bestille sin takeaway eller købe en shake eller kaffe til farten. 


Menu

Halifax’ menu er bygget op omkring glæden ved at nyde en god burger og burgerne kommer i mange varianter. Lige fra den klassiske Lone Star Burger med BBQ, bacon og ekstra cheddar, til den 100% veganske Berlin med hjemmelavet veggiebøffer, og den mere ’voksne’ burger med gedeost, syltede rødløg og chilistegte champignoner.

Udover burgere har vi også bowls og salat på menuen, børnemenuer og shakes, kaffe og lækre små desserter, sjusser, gode vine og en masse lækre snacks til den lille sult. Alt kan selvfølgelig også bestilles som takeaway,  som du enten selv kan hente, eller få leveret lige til døren.


En grøn og bæredygtig oase

Med Halifax nye restaurant i Lyngby, ønsker vi at blende ind i områdets nuværende arkitektur og bidrage til at gøre sti-systemet fra Hovedgaden, ned over torvet mod biografen, endnu mere attraktivt. Målet med ’Halifax takeaway, restaurant & orangeri’, er at bidrage til udviklingen i området med et æstetisk byggeri i høj kvalitet og være med til at udvide Lyngby-Taarbæks visioner om en livlig og grøn bymidte.

lyngby takeaway restaurant firmafrokost burgere drinks vegansk hygge familie børnevenlig

Vil du arbejde på Halifax?

Vi søger både tjenere og køkkenmedarbejdere til Halifax Burgers i Lyngby, samt på vores øvrige 10 restauranter i København, Roskilde, Hillerød og Køge. Du behøver ikke have erfaring fra lignende stillinger, men blot en masse gå-på-mod, et åbent sind og et ønske om at være en god kollega. 

På Halifax Frederiksberg kan du få lækre burgers og sides i den hyggelige restaurant med massere af siddepladser
×

Jep, på Halifax.dk anvender vi også cookies. Dem bruger vi for at huske dine indstillinger, statistik mm. Når du fortsætter med at bruge websitet, går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies. Læs mere