En børnevenlig nytårsmenu

Vi har sammensat en nytårsmenu til børn, som er let og hurtig at tilberede og som falder i de fleste børns smag. Du kan endda vælge at lade børnene selv samle deres nytårsburgere ved børnebordet. Her på siden finder du Q&A's, videotips til servering, et par tricks til den saftige burger og en liste over allergener.

Tips til servering

Hos Halifax kan du bestille nytårsmenu til børnene. Vores nytårsmenu gør det sjovt og let for både de voksne og børnene at få en dejlig aften med en lækker selv-bygget burger til de små.

Hurtig og let tilberedning

Din nytårsmenu fra Halifax pakkes, så du modtager én menu per pose (til ét barn). Hver boks er tydeligt nummeret og der følger en vejledning med, som gør det let og overskueligt for dig at tilberede maden. Fritterne skal på frost og de øvrige bokse kan stilles direkte på køl, indtil du skal tilberede maden. Burger og fritter kan tilberedes på ca. 20 minutter og desserten har vi klaret for dig, så den kan serveres direkte fra køleskabet. Psst. Husk at tænde for ovnen i god tid.


Saftig burger og sprøde fritter

Når du modtager vejledningen til tilberedningen af børnenes nytårsmenu, finder du en række tips til, hvordan du skal samle burgeren. Hvert barn, sin teknik... Men vi vil nu alligevel anbefale, at du opfordrer børnene til at smøre dip (mayo eller ketchup) på både over- og underbolle, for den bedste burger! Derudover; husk at tilbered fritterne til de er gyldne, drys først med salt, når de er ude af ovnen eller fritøsen og servér med det samme!

Hos Halifax kan du bestille nytårsmenu til børnene. Vores nytårsmenu gør det sjovt og let for både de voksne og børnene at få en dejlig aften med en lækker selv-bygget burger til de små.

Ofte stillede spørgsmål

Er der minimumskrav på hvor mange menuer man skal bestille? Nej, du kan købe ned til én menu.

Hvordan foregår betaling? Betaling foregår når du afhenter din bestilling på den valgte restaurant den 31. december.

Hvornår modtager jeg min kvittering? Du modtager med det samme efter bestilling en mail på, at din ordre er registreret i vores system. Herefter vil du inden for 2-3 hverdage få en personlig kvittering på mailen, med info omkring din ordre, samt oplysninger omkring afhentning og betaling. 

Jeg har ikke modtaget en bekræftelse? Hvis ikke du modtager en mail umiddelbart efter din bestilling, er den måske havnet i et spam-filter, eller vi har fået oplyst en forkert mailadresse. Kontakt os på nytårsmenu@halifax.dk, så løser vi det.  

Hvad skal jeg medbringe/fremvise ved afhentning? Ved afhentning skal det fulde navn og antal menuer oplyses, eller du kan fremvise din kvittering. 

Kan jeg få leveret min ordre? Nej, alle bestillinger skal selv afhentes på den valgte restaurant.

Kan jeg bestille jeres nytårsmenu over Wolt/Just Eat? Nej, bestilling kan kun ske her via halifax.dk.

Hvor kan jeg finde en allergene oversigt? Du finder en liste med allergener i de to menuer her på siden. Ønsker du en udvidet ingrediensliste med placering af allergener i hvert enkel ingrediens, kan du downloade den HER

Hvordan bliver menuen pakket? Hver menu bliver pakket separat og består af 3 x tilbehørsæsker og ét dessert bæger, samt en lille surprise. Alt udleveres i en pose med hank, som er inkluderet i prisen.

Kan jeg lave ændringer eller tilføjelser i menuindholdet? Nej, menuen er låst.

Kan jeg købe andet med fra restauranten, når jeg henter nytårsmenuen? Nej, Halifax' restauranter er kun åbne for udlevering af nytårsmenuer nytårsaftensdag, men holder lukket for al øvrig salg både dag og aften.

Kan jeg ændre i antal menuer, jeg har bestilt eller fra okse til veggie bøf? Ja, dette skal gøres på mail til nytaarsmenu@halifax.dk senest d. 29. december.

Hvornår er sidste frist for at bestille nytårsmenuen? Sidste frist for at bestille er den 29. december. Bestillingssiden lukker kl.12:00.

Hvornår på dagen kan jeg afhente min bestilling? Man kan afhente mellem kl.12-13 eller 14-15, det vælger du selv ved bestilling.

Hvad hvis jeg bliver forsinket på dagen eller gerne vil hente før? Så ringer du direkte ned til dén restaurant, du har valgt at hente din nytårsmenu fra og laver en aftale med tjeneren - vi er selvfølgelig fleksible. Telefonerne er åbne fra kl. 11.00 og du kan finde alle numre HER

Hvilke restauranter kan man afhente fra? Ved bestilling kan du vælge afhenting fra én af følgende restauranter:

  • Amager
  • Lyngby
  • Frederiksborggade (KBH K)
  • Skolegade (Valby)
  • Trianglen (Østerbro)
  • Hillerød
  • Køge
  • Roskilde

Finder du ikke svar på dit spørgsmål her, er du altid velkommen til at sende en mail til nytaarsmenu@halifax.dk og vi vil svare dig inden for max. 2 hverdage.


Hos Halifax kan du bestille nytårsmenu til børnene. Vores nytårsmenu gør det sjovt og let for både de voksne og børnene at få en dejlig aften med en lækker selv-bygget burger til de små.

Download guide til tilberedning

Vil du have et smugkig på, hvad det kræver at tilberede din nytårsmenu? Vejledningen vil selvfølgelig vedlægges i en printet version i din nytårsmenu, men kan også downloades her som en pdf-fil. 


Allergener

  • Børnemenu med oksekød og bacon: Sulfitter, mælkeprodukt, æg, sennep, selleri, gluten.
  • Børnemenu med veggiebøf: Mælkeprodukt, soya, æg, sennep, selleri, gluten.
×

Jep, på Halifax.dk anvender vi også cookies. Dem bruger vi for at huske dine indstillinger, statistik mm. Når du fortsætter med at bruge websitet, går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies. Læs mere

Bordbestilling