Tjener hos Halifax

På Halifax Burgers i Hillerød kan få en lækker øl eller kold sodavand til din burger i hyggelige omgivelser

Hvis du vil være tjener på en af Halifax Burgers' restauranter, skal du først og fremmest have lyst til at være noget for andre mennesker og være klar på at gøre dig umage. Du behøver ikke have erfaring som tjener, det skal vi nok få dig lært i en fart.

Sommerfester, teambuilding og hyggearrangementer på tværs af restaurant-teams er også en del af dit arbejdsliv på Halifax, da gode relationer efter vores overbevisning er opskriften på en god arbejdsplads. Vi ansætter også unge under 18 år. 

Interesseret? Send os en mail, hvor du skriver lidt om dig selv til job@halifax.dk

 


På Halifax, Larsbjørnsstræde i indre by, kan du hygge endnu mere om din burger og få kolde drikkevarer og varme pomfritter til i vores udendørs areal

"Jeg føler, at mit arbejde giver mening og at jeg er værdsat. Jeg har hurtigt fået mere ansvar og det er fedt". 

"Det bedste ved Halifax er, at man kan udvikle sig professionelt og lære en masse, lige meget hvor god man er til at starte med. Der bliver stillet krav til én og det er faktisk meget motiverende. Og så er der billige p-øl og gode staff fester..."

×

Jep, på Halifax.dk anvender vi også cookies. Dem bruger vi for at huske dine indstillinger, statistik mm. Når du fortsætter med at bruge websitet, går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies. Læs mere