På halifax er børn altid velkomne vi har to børnemenuer med børneburger nuggets fritter kartoffelmos og andre børneretter og milkshakes altid plads til børn og familievenlig restaurant

Halifax' børneburger

Der skal være plads til alle størrelser på Halifax - også de små. Derfor har vi en særlig burger til børn op til 12 år. Den indeholder valgfri bøf (75g), og derudover kan I vælge frit mellem disse ingredienser: cheddar, salat, tomat, ristede løg, syltede agurker, salatløg, remoulade og mayonnaise. 

Hvis det ikke er burgers de sultne børnemaver hungrer efter, kan de små også gå ombord i vores Chicken Tenders - et lækkert, sprødt alternativ af paneret kyllingefilet.

Disse fås selvfølgelig som menuer, så ungerne kan helt selv vælge om de vil have Halifax' klassiske fritter til, eller vores kartoffelmos, der begge serveres med vores hjemmelavede ketchup og en agurkestav.

×

Jep, på Halifax.dk anvender vi også cookies. Dem bruger vi for at huske dine indstillinger, statistik mm. Når du fortsætter med at bruge websitet, går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies. Læs mere