Halifax på festival 2024

Alle pladser er fyldt - kom på vores venteliste

Vi har indtil videre fundet de frivillige, vi skal bruge til Roskilde Festival 2024, men hvis du vil på en venteliste, i tilfælde af at nogle skulle hoppe fra, så skriv til festival@halifax.dk.

English

We have found the volunteers that we need this year but you are alwasy welcome to contact us on festival@halifax.dk to get on our waitinglist.


I 2023 var Halifax Burgers afsted på landets to største festivaler med et hold af veloplagte frivillige til at lange friskgrillede Hali'burgere over disken til de mange, sultne festivalgæster - og vi gør det igen i 2024! Følg med her, hvis du vil være en del af det sprødeste burgerteam på Roskilde Festival og Smukfest 2024.

Halifax Burgers har været på Festival siden 2016. Bliv frivillig hos Halifax Burgers på festival Volunteer at festival. Roskilde festival. Smukfest
×

Jep, på Halifax.dk anvender vi også cookies. Dem bruger vi for at huske dine indstillinger, statistik mm. Når du fortsætter med at bruge websitet, går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies. Læs mere